Craps Stratégia Hideg Táblázat

Mivel azonban a helyi megosztás módosítás van kötve egy hatalmas szerencsejáték törvény, Browne azt akarja, hogy jelen más önálló alapszabály, hogy győződjön meg arról, helyi városok egyre finanszírozott.. A Republikánus javaslatot tett, amelyek bizonyos adókedvezmények, hogy a kaszinók, cserébe őket, hogy továbbra is fizetni a $10 millió fogadó díj. De a törvényhozók más megközelítéssel próbál átalakítása szerencsejáték Pennsylvaniában keresztül hatalmas omnibus bill.
Azoknak, akik nem matematikailag hajlik arra, hogy az jön ki, hogy ugyanazt a 10 millió dollárt. Az adókedvezmény csak akkor lehet, feltéve, hogy a kaszinók, amelyek azért küzdenek, bár Browne még nem bővítette, hogy ez mit is jelenthetnek craps stratégia hideg táblázat.
Browne javaslata az egyik módja annak, hogy a megyék, mint a Lehigh továbbra is kihasználják a tárhely egy kaszinó a legjobb kiindulási kezét póker. A ház Bill 392, szerzője által Köztársaság George Dunbar (R-Westmoreland), a jogszabályok kétpárti támogatásra, amely arra törekszik, hogy legalizálják az online napi fantázia, sport, internet, a szerencsejáték, valamint bővíteni szerencsejáték tartalmazza slot belül repülőtéren a legjobb kezdő kezek. Ahelyett, hogy fizet két százalék a bruttó slot bevétel, vagy 10 millió dollár, amelyik nagyobb, a kaszinók fizetne 20% - a 50 millió dollárt engedélyezési díj minden előre kell fizetni, amikor ők voltak az elsők jóváhagyott. Pennsylvania kaszinók köteles fizetni a 10 millió dollár évente, hogy a fogadó közösségek, vagy két százaléka az éves bruttó szerencsejáték-bevétel származik slot, egy közelmúltban készült jelentés szerint A Reggel, egy híroldal, amely magában foglalja a Lehigh Valley régióban az omaha póker.
A legfelsőbb bíróság maradt a döntés négy hónappal a szeptember, aztán tolni a döntés hatálybalépésének időpontját egy másik, 120 nappal azután, hogy a Közgyűlés nem sikerült megoldást találni a legjobb kiindulási kezét holdem póker.

Ezzel a termékkel is vásárolnak