Istenség Eredeti Bűn 2 Max Skill Slot

Manoj Viswanathannal a chip leader a 2.115 m, a WSOP-C-Nemzeti Bajnok Sam Számítás .. istenség eredeti bűn 2 max skill slot. A 31 éves amatőr, aki csak akkor vette fel a játék egy évvel ezelőtt volt küldve, hogy az egyetlen túlélő 2010 November Kilences az idei bajnokság, Joseph Cheong istenség eredeti bűn.

nap vezetője, Patrick Poirier még életben van, de látta, hogy a chips szűkítették le, hogy 400k 2 üres slot. Vanessa Rousso nem volt olyan szerencsés, hogy lelépjek a 511th hely istenség eredeti bűn. Nap 1 & 2 leader-Ben Lamb megháromszorozódott a Nap, 3 stack, befejező Nap 4 1.268 m 2. Phil Hellmuth pedig Berry Johnston mind kész, csak a pénz, míg a másik megmaradt NEKEM bajnok, Robert Varkonyi, volt kiszorította a 514th hely hogyan lehet minél több memória slot. A 852 játékosok kezdődött Nap 4, mindössze 378 marad kit lissage bresilien geant kaszinó. Az utolsó játékos felvette a National Football League-tervezet hagyományosan elnyerte a kétes címet a "Mr Lényegtelen." Nincs olyan becenevet az utolsó játékos kihagyni a World Series of Poker pénzt buborék, akkor csak fel kell hívnom, hogy mi az anyád: Reza Kashani kit jogo de póker completo.
A legújabb szerencsejáték hírek a Calvin Ayre. Míg Kashani nem pénzt, 2011-ben, ő lesz a jövő évi nevezési által fizetett a WSOP, ami a szegény, aki kiesett, mielőtt Kashani (Dylan Linde) az igazi Úr Lényegtelen. (1.925 m), Plusz Heinz (1.887 m), Stephane Albertini (1.867 m), Daryl Jace (1.849 m), valamint Lars Kötés (1.813 m), nem messze a tempót.3.

Ezzel a termékkel is vásárolnak