Impulzivitás Személyiség Zavarok

Kazuo Okada valószínűleg látta, hogy az írás a falon impulzivitás személyiség zavarok. Nem számít, hány perek dobta a nemezis Steve Wynn, nem változott volna semmit kóros szerencsejáték súlyossága.

Szóval, a mi kiderült, hogy elővásárlási mozgatni, mint azt a látszat, a Japán iparmágnás, aki egy időben volt a legnagyobb részvényes a Wynn Resorts, kiürítette az igazgatósági ülés a múlt héten impulzus kontroll zavarok. A végén, nem számított, hogy volt, hogy nem mondtam le, mert a társaság a részvényesek nagy többséggel megszavazott indítás ki Okada a cég a Wynn Resorts bejelenti, hogy az a javaslat, hogy távolítsa el Okada, mint egy igazgató által jóváhagyott egy megdöbbentő 99.6% - a a több mint 86 millió részvény, aki szavazott kóros játékszenvedély.
Most, hogy Okada ki, mint a vállalat egyik igazgatója, a Wynn Fórumon már csak nyolc igazgatók, hat, amelyek a független igazgatók impuesto egy los juegos de kaszinó concepto. A mi lett a tipikus válasz, bármikor, egyik oldalán nyílik jön ki egy nyilatkozatot, Okada Egyetemes Szórakozás fájlalta a logika, a gazdaság, a különleges részvényeseket, hogy elindult a Japán milliárdos ki az igazgatóság, azt állítva, hogy a találkozó nem volt több, mint egy "pazarló színjáték" volt, a "legújabb elhibázott lépés Úr Wynn megtorló hadjárat támadás lejáratni Okada Úr." "Ezt a különleges találkozóra," az Egyetemes nyilatkozatában hozzátette, hogy "nem a cél pedig nem képes mozgatni az üzleti Wynn Resorts előre.Úgy gondoljuk, hogy a terhet a társaság a részvényesek kárára ez a találkozó is felvet kérdéseket tekintve a törvényesség." Nem kérdés, hogy ez a viszály között Steve Wynn s Kazuo Okada messze nem fejezte be szabályok rajzolni. De ha pontozás által kört, Wynn veszi ezt egy látszólag határozott 99.6 százaléka él mint az egyszeri kebelbarát stud póker. A legújabb szerencsejáték hírek a Calvin Ayre szabályok flush póker.

Ezzel a termékkel is vásárolnak