Képes Kaszinó Rablás Zárt ülésen

Az egész 2019 elvárjuk, VIP kötetek legfeljebb szerényen, miközben a tömeg GGR nő az alacsony kétszámjegyű, vagy a vonal enyhén előre, hogy a piaci szintű elvárásoknak minden." Az elemző hozzátette: "Mivel a frissítéseket, hogy a COD kezdődik, hogy fogja meg, de egy sokkal rosier outlook a Studio City-ben az év, ahogy kitágul, majd eléri a több kritikus tömeg belül a nem-prémium szegmens tömege, fenntartjuk a Vásárlás értékelés részvények a MLCO. COD jelentett egy csepp bevétele 7.3% - a $155.2 millió képes kaszinó rablás zárt ülésen. A PT megy $28 (+$6) elsősorban a magasabb becslések, valamint a valamivel magasabb, több alkalmazott COD Macau, mint Morpheus válik a játék, váltó, a tulajdon." Mert az erős negyedév, Melco elnök-VEZÉRIGAZGATÓJA, Lawrence Ho, kijelentette, hogy a negyedéves készpénz osztalék lenne 7% - kal nőtt, hogy $0.01517 jutó átlagos részesedése képes kaszinó rablás. Ez lehet közvetlenül kötődik a hatása Morpheus.Őszintén szólva inkább látni, Morpheus meghajtó tömege több mint VIP pedig kényelmes a megfelelő növekedési pályák a VIP tömege belül COD/Morpheus több.
Szerte a társaság, a rolling chip kötet zsugorodott 2,5 milliárd dollárt a previo milliárd, míg a győzelem aránya nőtt 2,8% - ról 3,8% - Tömeges piaci aktivitás csökkent $825.4 millió, de a hold aránya folyamatosan stabilan 27%, míg a 26.1% láttam az utolsó negyedévben a 2017 mint egyszer. Melco Resorts and Entertainment zárva ki, hogy a 2018-as erős képes kaszinó rablást előcsarnokába. Ugyanakkor a korrigált EBITDA jött magasabb, eléri a $67.9 millió javulást 26.2% képes kaszinó rablás. A bruttó szerencsejáték-bevételek (GGR) nőtt 5% az elmúlt időszak az évben, elérve a $1.40 milliárd, köszönöm, hogy egy sor jó szerencsét összes tulajdonságait, valamint egy erősebb teljesítmény a Város az Álmok (COD) helyszín Makaón több alkalommal.

A hátránya, ha az új bevételi előírások nem valósult meg tavaly szerint Melco, a GGR volna 12% - kal nőtt évről-évre stratégia játék póker pénz. A legújabb szerencsejáték hírek a Calvin Ayre stratégia nyerni az online póker.

Ezzel a termékkel is vásárolnak