Varázsló Esélye

Továbbá, a 2016-os közvélemény-kutatás a valószínű szavazók találta, hogy csak 38 százaléka Arkansans támogatott az engedélyt a kereskedelmi kaszinó. "Az autópálya-rendszer prioritás kell, hogy legyen, ha Arkansas akarja, hogy továbbra is versenyképes, nemzeti szinten pedig a lehető legjobb gazdasági lehetőségeket, hogy a lakosok" a Vezetés Arkansas Előre képviselő Nate Acél azt mondta egy nyilatkozatában.

Az elmúlt néhány évben, polgár Bruce Emigh folyamatosan benyújtott kaszinó népszavazás javaslatokat varázsló esélye. "Ez a módosítás elsősorban az autópálya-finanszírozás, míg létre egy tisztességes, átlátható, az érdemeken alapuló folyamat a kibocsátó játék licencek." A kaszinók lenne elkülönített Jefferson Crittenden megyék, a harmadik sem Miller, Mississippi, Pápa, Unió, vagy Fehér megyében casino war.
Személyes vélemény, javaslat célja nem szabad, hogy szerepet játszik. Rutledge dolga, hogy jóváhagyja vagy elutasítja szavazás intézkedések nyelv varázsló esélye kaliforniai craps.
Minden nyerő kaszinó üzemeltetőnek kell befektetni legalább 100 millió dollárt magasabb rangú polgárok kell adót fizetni szerencsejáték nyeremény. Az Arkansas-i kaszinó népszavazás ismert, mint "A Arkansas Kaszinó Szerencsejáték-es Főúton Finanszírozás Módosítása 2018." Azonban a múltban számos politikai vezetők Arkansas ellen szerencsejáték erőfeszítéseket.
Arkansas jelenleg haza, hogy két parimutuel versenypályák, hogy is kínálnak játékgépek, de nem teljes felszereltségű kereskedelmi vagy törzsi kaszinók tedd sainsburys tenni visszatérő szállítási slot. A javaslat arra utal, hogy a szerencsejáték emelet részesedése 12% - a a bruttó bevétel az állam, a túlnyomó többsége ezeket a forrásokat különítettek el a Arkansas Közlekedési Minisztérium (ArDOT).

Ezzel a termékkel is vásárolnak