Qt Kap Visszatérési érték A Nyílás

Egyesült Érme Gép pert U qt kap visszatérési érték a nyílás. Kerületi Bíróság Las Vegas, azt állítva, hogy rival Gaming Technology Corp qt kap jeleket. - nek, buggyantott a szabadalmaztatott design egy slot machine kifizetési rendszer hornyok.

Mind a Las Vegas-alapú vállalatok működnek slot útvonalak, a szerencsejáték-gépek a helyeken, mint a kisboltok, éttermek korlátozott licencet tippek. Egyesült Érme azzal érvelt, hogy a Biztonságos Fizetni rendszer hatálya alá tartozó két szabadalmak nyúlik vissza, nyolc éve.
Ez a monitorok játék kifizetések, valamint szükség van egy segítő, hogy ellenőrizze egy nyerni terminál előtt, hogy átadja a pénzt, ami a cég szerint növeli a biztonsági játék hogy ne szerencsejáték örökre. Játék Technológia azóta jött ki a GameLinx rendszer, amelynek célja, hogy megvalósítsa a céljaink.Öt oldal panasz, Egyesült Érme állítja, hogy sérti a Biztonságos Fizetni szabadalmak tippek. Azonban a Szerencsejáték-Technológia mondta a honlapján, hogy fejlett "innovatív rendszerek." hogy ne szerencsejáték online.

Ezzel a termékkel is vásárolnak