Találni Annak A Valószínűsége

Caesars Entertainment Inc szerdán hivatalosan indított népszavazási kampány Virginia célja meggyőzni a választókat, hogy jóváhagyja építkezés egy 400 millió dollár resort Danville-ben.
A "Caesars a Danville" kampány indult, négy társelnökök által koordinált stratégiai tanácsadó korábbi Caesars VEZÉRIGAZGATÓJA, Tony Rodio találni annak a valószínűsége. A Caesars Virginia javaslat a Nov hogy egy blackjack-je kéz. 3 fordulóban keresse meg a zsetont. Ha a szavazók jóváhagyja, Reno-alapú Caesars jelezte a projekt alapozás késő 2021 vagy korai 2022, a befejezés várható által 2023 tök válasz. Az üdülőhely magában legalább 300 szállodai szobák, teljes körű szolgáltatást nyújtó gyógyfürdő, medence, kaszinó, egy 2500-ülés élő szórakoztató színház, 35,000 négyzetméter gyűlés egyezmény tér, bárok, éttermek eve online slot alacsony modulok. A cég becslése szerint a projekt generál 900 építési munkák, 1,300 operatív munkahelyek több mint 34 millió évente, a szerencsejáték-adó bevétel. A Danville-Nyilvántartás & Bee arról számolt be, hogy a vezető lelkész, a Tabernákulum, a South Boston Út Danville-ben az ellenzéki vezető a fejlődés eve online implantátum slot 5.
Caesars besorozták Ház Megbízott Danny Marshall, Danville Polgármester Alonzo Jones, Averett Egyetem Elnök Tiffany Franks, a kisebbségi befektető Tammy Wright-Warren, hogy támogasson a "Caesars a Danville" kampány..

Ezzel a termékkel is vásárolnak