Kaszinó Sur La Promenade Des Anglais

Cseresznye AB, székhelye, Svédország, ma adta észre, hogy kiadott egy négy évvel idősebb biztosított bond €50m a lejárat július 11-én 2020-ig. A bond volt elhelyezve, több mint 70 befektetők át a Skandináv régióban kaszinó sur la promenade des anglais. Az üzemeltető a regisztrált szándékát, hogy használja a nettó bevétel, részben finanszírozza a megszerzése részvényeinek 49% - a az online kaszinó, sportfogadás oldal Gyere Malta Ltd, egy lehetőséget, hogy megszerezzék a fennmaradó 51% - át. A határozat arról, hogy megszerezzék azt mondta, a fennmaradó 51% - át kell eljárni időszakban október 1-2016 December 31-ig 2016 kaszinó ellátás üzletek közelben. Cseresznye megerősítette, hogy az üzlet, hogy megszerezzék Gyere Malta Ltd Május elején kaszinó sur la cote d'opale.

Fredrik Burvall VEZÉRIGAZGATÓJA, Cseresznye, azt mondta: "elégedettek Vagyunk a nagy érdeklődésre között Skandináv befektetők számára a kötvénykibocsátás, annak ellenére, hogy nehéz piaci körülmények között. "A hozzáférést a vállalati kötvénypiac mutatja a befektetők bizalmát, a Cseresznye, a megszerzése Gyere, valamint az üzleti modell kaszinó délre a tartalék indienne.

"A kötvénykibocsátás lehetővé teszi, hogy a Cseresznye, hogy teljes megszerzése a kezdeti 49% - Gyere." infinix hot s5 price in slot.

Ezzel a termékkel is vásárolnak