Rulett Panier Szeretetem Vaisselle Rosieres

Juegos Miami, a új esemény fogalma dedikált, hogy az üzleti igények, a Pán-Latin-Amerikai / Karib-tenger szerencsejáték-ipar (Május 31 – június 3., 2016-ra, A Biltmore-ban, Coral Gables-Miami), biztosította a támogatást a vezető transznacionális gazdasági ágazat érintett szervek a régióban. A támogató egyesületek alkotják, CIBELAE (Latin-Amerikai Vállalat, az Állami Lottó Fogadás), ALEA (Lottó, Medence, Kaszinó Egyesület), Tartományi Lotteries & Kaszinók Intézet, ECA (Európai Kaszinó Egyesület), ACCJ (Chile Kaszinó Egyesület), CONNAZAR (Nemzeti Konzorcium a Szerencsejáték Szerencsejáték koncessziók kedvezményezettjeivel), FEDELCO (Kolumbiai Lottó Föderáció), CONAJZAR (Nemzeti Szerencsejáték Bizottság), SCJ (Chile Superintendence a Kaszinók), AECJ (spanyol Kaszinó Egyesület), valamint APEJA (Perui Szövetség Szórakozás & Szerencsejáték) rulett panier szeretetem vaisselle rosieres.

A szövetség székhelye: Argentína, Chile, Kolumbia, Peru, Spanyolország rulett panier szeretetem vaisselle indesit. Courtney Müller, Ügyvezető Alelnöke, a Városi Kiállítások, amely a közös szervezése Juegos Miami partnerségben Clarion Események, úgy véli, a legújabb fejlemény az, egy másik feladat a látomás, amelyet a vezetés a Juegos Miami márka.
Elmondta: "nagyon örülök annak, hogy jövőképünk, hogy hozzon létre egy üzleti rendezvény, amely célzott, hogy megfeleljen a nagyon egyedi igényeit az ipar, ez a kulcs régió rezonál a sok kulcs kereskedelmi testületek rulett panier szeretetem vaisselle whirlpool. "Nem kétséges, hogy az események szükség összetevők száma, annak érdekében, hogy sikeres legyen fenntartható rulett panier szeretetem vaisselle miele. Alapján, a kutatás, a hosszadalmas tárgyalások a gazdasági ágazat, akkor a megfelelő helyen, Miami – az átjáró Latin-Amerika, illetve a megfelelő időzítés az iparban naptár.

Biztosítottuk a támogatás figyelemre méltó játék vezetők, beleértve a Novomatic, Merkur Játék, Arisztokrata, BMM, GLI, valamint Ainsworth vagyok egyformán örül, hogy képes lesz arra, hogy most erősítse meg a részvételt az ilyen befolyásos kereskedelmi testületek, egyesületek." "A csapatok a Városi, mind a Clarion teljesen összpontosított nyilvánított egy frissítő mix termék, a tanulás, a tudás-csere, a képzés, a hálózatépítés, meg bulizni. Elismerjük, hogy mennyire fontos, hogy Juegos Miami költség-hatékony, a kiállítók pedig a plug and play árképzési struktúra lehetővé teszi, hogy a szállítók hozzáférési kulcs vevők, mind a döntéshozók, ahol az egyetlen további költség szállítási berendezések, valamint járatok a személyzet. Mind a szállás, a kiállítás költségeit, valamint F&B szerepelnek." Az első kiadás Juegos Miami kerül sor A Biltmore-ban, Coral Gables-Miami, Május 31-június 3., 2016. További információk: www.juegosmiami.com a legújabb szerencsejáték hírek a Calvin Ayre.

Ezzel a termékkel is vásárolnak