Online Kaszinó Rulett No Deposit Bónusz

A megállapodás az Atlanti-Lottó, Roth Capital Partners játék elemző Todd Eilers mondta a befektetők, IGT várható volt, hogy megkapja 28% - a a szerződés, míg a Kaszinókban volna ellátás 28% - a a játékok online kaszinó rulett no deposit bónusz. "Látjuk, a bejelentést külön pozitív, mivel ez az első győzelem a Kaszinókban, a Kanadai VLT piac, amelyet hagyományosan által uralt IGT pedig Spielo," Greff mondta. "Mi továbbra is kiemelni IGT, mint a legnagyobb kedvezményezett, a Kanadai VLT csere szerződések," Eilers mondta..

Eközben az Atlanti-Lottó Corp. Az első szakaszban az ügy a Loto-Quebec, IGT biztosít hozzáférést a Kleopátra, szerencsekerék – Hollywood Kiadás, a Monopoly-val Menj Át a Bónusz pedig Nyom nyerőgép tartalom.
"Mi nagyon megtisztelő, hogy a kiválasztott kulcsfontosságú szállító VLTs Atlantic Sorsolás érdekében, hogy cserélje ki az öregedés flotta" - mondta Robert Parente, a Kaszinókban alelnök, ügyvezető igazgató Kanada online kaszinó rulett valódi pénzben. "A kiegészítéssel, Loto-Quebec, mint egy interaktív business-to-business partner bizonyítja elkötelezettségünket az Észak-Amerikai online vagy mobil piacon." A második fázis integrálja az IGT Kaszinó távoli játék szerver, amely lehetővé teszi, 16 több online játék, hogy ki kell alakítani a Kanadai francia elérhető a Espace Jeux oldalon online kaszinó rulett illegális trükkök.
"Keressük a Kanadai VLT szállítások segíteni, hogy növeljék az Észak-Amerikai csere ciklus a naptári év 2012 2013," Eilers mondta. Figyelemre méltó a beszállítók nem kiválasztott, az Atlanti-Lottó csere sorrendben a következők WMS Industries Arisztokrata Technológiák, amelyek mind a fog egy része az Alberta csere szerződés darf man az észak-rajna-vesztfália online kaszinó spielen. Amellett, hogy az Atlanti-Lottó Loto Quebec, kormány lottó Alberta, Saskatchewan, valamint Manitoba cseréje régebbi gépek darf man online kaszinó spielen.

Ezzel a termékkel is vásárolnak