Pörgetések No Deposit Kaszinó Bónusz

A BRIT Munkáspárt fontolgatja, hogy egy tervet, amely arra ösztönözné a szerencsejáték-üzemeltetők, hogy alap Nemzeti Egészségügyi Szolgálat kezelés a szerencsejáték-függők pörgetések no deposit kaszinó bónusz.

A munkaerő sor az éves konferencia Brighton, kedden, valamint helyettese, a párt vezetője, Tom Watson irodában megjelent szemelvények a beszéd kívánja kiszállítani, amely Watson felszólítja az egyesült KIRÁLYSÁG szerencsejáték-üzemeltetők, hogy a medve egy nagyobb terhét a költségek által előírt, a nemzet soraiban a problémás szerencsejátékosok északi fény kaszinó cas-tó mn. A lényeg Watson jeremiad az egyesült KIRÁLYSÁG szerencsejáték szolgáltatók eddig nem sikerült felnőni a szerény szerencsejáték oktatás, a kezelés finanszírozása referenciaértékek által létrehozott GambleAware, az ipar által finanszírozott, a szerencsejáték szövetség északi fény kaszinó svédasztalos vélemények.

Májusban GambleAware bejelentette, hogy az éves finanszírozás ütött ft 8m 12 hónapban véget érő Március 31-ig 10% - kal magasabb, mint az előző évben, de hát félénk a £10m cél északi fény kaszinó húsvéti svédasztalos. GambleAware VEZÉRIGAZGATÓJA, Marc Vés sürgette az iparág annak érdekében, hogy a járulékokat a folyó évben a cél, különben azt mondta, hogy a csoport támogatja "a kezdete, a jogszabályban előírt illeték." Watson beszéde visszhangzik ez a hívás, mondván, hogy ha a Munkáspárt megy, hogy létrehozzák a következő kormány, akkor "megvalósíthatóságának értékelése, hogy a szerencsejáték-ipar fizetni kötelező illeték alap Nemzeti Egészségügyi Szolgálat kezelés segíteni lift probléma játékosok a romboló ciklus függőség." Watson nem áll szándékában, hogy kímélje meg a dráma, mint a beszédet fog szerepelni, a közelmúltban az egyesült KIRÁLYSÁG Szerencsejáték Bizottság mutató statisztikák közelmúltbeli emelkedése a problémás szerencsejátékosok, miközben azt állítja, hogy "több mint a fele a vállalatok nyereség "kockázat " játékosok", valamint, hogy az ilyen cégek "kell állapítani, hogy figyelembe, hogy ez visszaélés a bizalmat, a teljesítmény." Watson egyértelműen úgy véli, a mostani káosz uralkodott, több mint szerencsejáték vállalatok napom lesz egy szavazás-győztes. Korábban ebben a hónapban, azt javasolta, hogy megakadályozza a szerencsejáték vállalatok a reklám a márkák ingek angol labdarúgó csapat a kincses sziget kaszinó víz park képek. Munkaerő-szintén régóta támogatja, kéri, hogy a maximális tét a fixed-odds fogadási terminálok (FOBT) a BRIT fogadóiroda csökkenteni a jelenlegi 100 ££2 a kincses sziget kaszinó tradewinds büfé. Októberben a kormány várhatóan hogy kiadja a megállapítások a triennálé szerencsejáték felülvizsgálat, amely FOBT tét, illetve potenciális fékezi a szerencsejáték reklám fogja játszani a főszerepet. David Currie, a bejövő fejét az egyesült KIRÁLYSÁG Reklám Szabványok Hatóság nemrég azt mondta a Financial Times, hogy úgy érzi, a fogadási ipar "talán nem szabályozott, ahogy lennie kell." Szóval ne aggódj, hogy paranoiás vagyok, egyesült KIRÁLYSÁG szerencsejáték-üzemeltetők; kiderült, mindenki nagyon el akar kapni.
A legújabb szerencsejáték hírek a Calvin Ayre.

Ezzel a termékkel is vásárolnak