Kaszinó Goa Ingyenes A Belépés

Amikor az újonnan újra elindította a Full Tilt Poker aláírt Gus Hansen Tom Dwan, mint a márka nagykövetei, így akár két-harmada a csoport A "Szakemberek", hogy is tartalmaz, Viktor "Isildur1" Blom, nem számítottak arra, hogy a két lenni, hogy az ilyen típusú címlapra kaszinó goa ingyenes a belépés. A legújabb szerencsejáték hírek a Calvin Ayre kaszinó goa részvételi jegy. Talán ez volt a jet lag, vagy csak egyszerű online póker rozsda, de Dwan nap véget ért vele $206,700 könnyebb a zsebében kaszinó goa szálláshelytől közelében strand.
Ironikus módon, Hansen ment fel $500,000 korán reggel, mielőtt állítólag egyre gyorsan csukd be szemed kaszinó goa családi. Valószínűleg nem a legokosabb ötlet Dwan, hogy belevetik magukat az FTP nem sokkal megérkezése után Londonban az usa-ból.
Miután visszatért az első alkalommal több mint 18 hónap, Dwan töltötte szinte az egész vasárnap a vörös ugyanazon a 2-7 Triple Draw táblázatok okozta Hansen halála. Eközben Tom "durrrr" Dwan is éreztem a fájdalmat, a nap elromlott az FTP-táblázatok. Azóta Hansen úgy tűnik, hogy volna egy kis szünetet a játék, bár azt várjuk őt vissza a táblázatok előbb, mint később. Bár ez egy bevett gyakorlat, hogy a néhány póker játékos, nem sok ember tud tét azt állítják, hogy a kiadások minden óra egy sorban, a póker pedig csökken 1,5 millió dollárt a folyamat.

Ezzel a termékkel is vásárolnak