A Vdara Egy Kaszinó

AffiliateCon Sofia van hozzá szakértő hangszóró James Scicluna, Társ-ügyvezető Partner WHPartners, hogy a csillagok line-up az előadás Lehet a vdara egy kaszinó. Scicluna egy Máltai Ügyvéd, illetve Ügyvédi a Vezető Court of England and Wales, de rendszeresen azt tanácsolja, a szerencsejáték, a pénzügyi szolgáltatások, ingatlan, illetve vendéglátó ágazatokban.

Az ügyvéd kínál AffiliateCon résztvevők jelentős betekintést szakosodott, olyan témakörök, mint a kormányzati kapcsolatok, játék rendelet, sport szponzoráció, illetve a márka fejlődése a valley forge casino megnyitása. Scicluna elmúlt szerepek közé tartozik a Főnök a Szabályozási, valamint a Vállalati Ügyek a Betclic Csoport, majd az Általános Tanácsot a Betclic, valamint az expekt poker oldalait; ő jelenleg előadások szerencsejáték-törvény a Máltai Egyetemen. AffiliateCon Alapító Julian Perry azt mondta: "James kínál AffiliateCon résztvevők páratlan betekintést jogi szempontból, valamint kiterjedt tudom, a szerencsejáték-műveletek Máltán."Örömmel üdvözöljük, hogy James az a felszólalók listája az idei show, amely úgy van beállítva, hogy az ajánlat első osztályú betekintést az összes kapcsolódó affiliate játék tér."Más első osztályú hangszórók megerősítette AffliateCon Sofia tartalmazza a Google Iparág vezető Yiannis Kranitis, Mustár Digitális Alapító Allan Turner, UltraPlay van Dragomir Ivanov a twin river kaszinó nyitva.

AffiliateCon Sofia kerül megrendezésre a Sofia Event Center szerdán 15 hogyan a szerencsejáték érdekeit vett ország. - csütörtök, Május 16. Az előadás bemutatja, hogy két teljes napig oktatási beszédek összefonódik élénk szórakoztatás, egy esti partira hogyan a szerencsejáték oldalak pénzt.

Kattintson ide, hogy a könyv a jegyek, valamint a hálózat a legjobb leányvállalatok Európa kínál ezen a nyáron..

Ezzel a termékkel is vásárolnak