Kaszinó Közelében

Egy játékos nevét kell benyújtani, hogy az egyes részt kell vennie egy elismert verseny, legalább 40 éves, biztos játszott a magas tétes játék kell szerzett a tisztelet, a saját társaik.

A múlt évben David Ulliott Phil Ivey volt bevonultatják a hírességek csarnokába kaszinó közelében. A bizottság a hatóság, hogy a csere nevek, ha óhajtja, az egyének számára, hogy úgy érzi, megérdemli az elismerést annak ellenére, hogy nem választja ki a közönség párizs. A legújabb szerencsejáték hírek a Calvin Ayre texas.

A zárás után a két hónapos jelölést ablak, a top ten ajánlott egyének felül az PHOF felvételi bizottság kaszinó közelében panama city beach. A nem-játékos jelöltek kell jelentősen hozzájárult ahhoz, hogy a növekedés, a siker pedig a póker, így a pozitív, mind a hosszú távú eredmények fl. A döntőben is több mint valószínű, bejelentette, hogy szeptemberben, a beiktatási ünnepségen kerül sor októberben vagy novemberben.

Miután beleegyezett, hogy az utolsó tíz, egy szavazás által tartott a 25 élő tagjai a PHOF egy kis panel az újságírók kaszinó közelében panama city fl. A közepén egy forró nyári egy végtelen mennyiségű póker versenyek, most van itt az ideje, hogy nyújtsák be a jelöléseket a Poker Hall of Fame (PHOF) mit kaszinó zseton készült.

Jelenleg összesen 54 választottak ki az évek során, köztük Jennifer Harmon John Juanda (2015), Daniel Negreanu (2014), Mike Sexton (2009), Phil Hellmuth (2007), illetve a Doyle Brunson (1988). A legnagyobb, legismertebb, egyszerre volt 1979-ben, amikor Johnny Moss, Felton "Corky" McCorquodale, Nick "A görög" Dandolos, Edmond Hoyle, Piros Winn, Sid Wyman James Butler "Vad Bill" Hickok választottak ki mi a comp pontokat a kaszinó.

Ezzel a termékkel is vásárolnak