Mit Kaszinó Zsetont ér

Brit online szerencsejáték szoftver cég, Bede Gaming Limited bejelentette, hogy a platform most funkciók a sportfogadás a iGaming megoldások újító SBTech a LeoVegas AB tulajdonában lévő domain a BetUK.com az első, hogy indítson mit kaszinó zsetont ér. Erősíti az sportfogadás 'hitelesítő': Az, hogy egy hivatalos sajtóközleményt tette közzé boutique szerencsejáték rendezvény szervező, Európai Szerencsejáték Média, az Események, a Newcastle-upon-Tyne-alapú platform fejlesztő kijelentette, hogy az integráció 'erősödött a hitelesítő adatokat, sportfogadás' azáltal, hogy lehetővé teszi a partnerek számára, hogy kihasználja az egyik iparág vezető end-to-end sportfogadás szolgáltatások.' Ez mind a 'korlátlan optionality': Ross Haselhurst, Kereskedelmi Igazgatója Bede, kijelentette, hogy ő 'boldog', hogy ki az új sportfogadás, hogy az innováció a cég platform, s most várom, hogy élvezi a hosszú, közel a kapcsolatot a SBTech mi a casino dice készült. Haselhurst vallomását olvasta...
"elköteleztük magunkat amellett, hogy egy kényszerítő termék mix, hogy a szereplők, a sport sem kivétel ez alól. A szellemiség az, hogy a szállító agnosztikus, valamint, hogy képes nyújtani korlátlan optionality áll a középpontjában, hogy mit csinálunk. Mint Bede [Gaming Limited] továbbra is növekszik, valamint támogatják a legnagyobb, a legjobb az ipar, fontos, hogy képesek vagyunk, hogy megfeleljen a legszigorúbb igényeknek, a szereplők pedig SBTech pedig Bede [Gaming Limited] tökéletesen illeszkednek a tekintetben." Ügy, hogy segítsen újító nő a 'global reach': Az a rész, Andrew Cochrane, Főnök Kereskedelmi Tiszt Egyesült Királyság-engedélyezett SBTech, hirdette, hogy ő is 'boldog' a cég sportfogadás, hogy rendelkezésére Bede Gaming Limited az ügyfelek az integráció miatt, hogy segítse a 'növekszik a globális éri el.' Cochrane nyilatkozat olvasni.. mit kaszinó zseton neve.

"bízunk abban, ebben a partnerség elvárom, hogy az intuitív, szakszerűen, mely sportfogadás technológia vezetni mindkét ügyfél élvezet, valamint a jobb alsó sorban BetUK.com az első fokon további Bede [Gaming Limited] ügyfelek a jövőben." mit kaszinó tesz újra.

Ezzel a termékkel is vásárolnak