Fekete Tölgy Kaszinó Svédasztalos Akciós

A BRIT kormány dolgozta ki javaslatait a 'helyen, a fogyasztás' távoli szerencsejáték-adó fekete tölgy kaszinó svédasztalos akciós.

Az új szabályok, amelyek a tervek szerint jön December 1-jén hatályba 2014-ben, majd az összes távoli szerencsejáték cégek adózott nyereség készült egyesült KIRÁLYSÁG beli ügyfelek, nem számít, hol van a világon, a cég magukat alapulnak fekete tölgy casino cafe telefonszám. Attól függően, hogy milyen szolgáltatásokat kínálnak a szolgáltatók kötelesek fizetni, vagy távoli játék vám általános fogadási vám-vagy pool fogadási vám, amely a jelenleg meghatározott 15% - os, az árak állítani, hogy megerősítette, hogy a jövő évi Költségvetés. Az új szabályok várhatóan hozza a körülbelül £300 évente további adó bevételek fekete tölgy kaszinó lemondási feltételek. A jelenlegi rendszer lehetővé teszi, hogy távoli szerencsejáték cégek alapú offshore kell adót fizetni egy hely, az ellátás alapja, vagyis nem fizetnek egyesült KIRÁLYSÁG szerencsejáték-adó. Az új szabályok lépnek hatályba keresztül, a teremtés, az új bűncselekmény, a büntetés beleértve a börtönbüntetést, legfeljebb hét év, korlátlan finom, a veszteség egy távoli szerencsejáték engedély.
A gazdasági miniszter a Kincstár, a Sajid Javid, azt mondta: "elfogadhatatlan, hogy a szerencsejáték vállalatok lehet elkerülni az egyesült KIRÁLYSÁG adók azáltal, hogy offshore, a kormány tesz határozott lépéseket annak érdekében, hogy ez többé nem történhet meg a jövőben fekete tölgy kaszinó svédasztalos menü. "Ezek a reformok biztosítja, hogy a távoli szerencsejáték-üzemeltetők, akik UK ügyfelek tisztességes hozzájárulás az államháztartás.".

Ezzel a termékkel is vásárolnak