Kaland A Tengeren Kaszinó óra

Cincinnati fog játszani egy rövid héten, bár a következő egy fizikai játék ellen, a Pittsburgh Steelers ez eredményezte, hogy néhány kulcsfontosságú sérülések mindkét csapat számára kaland a tengeren kaszinó óra. Két másik játékok nézni, hogy jelenleg ki a testület, mivel a sérülések, hogy kezdő irányítók között a Detroit Lions (6-6) látogatóban a Tampa Bay Buccaneers (4-8), valamint a Buffalo Bills (6-6), hosting, az Indianapolis Colts (3-9) kaland készség slot ragnarok mobil. Felbontás után 1 pont közúti csapata látogat a Denver Broncos (3-9) vasárnap, a New York Jets (5-7) költözött 1 pont kedvencek következő a 38-31 megnyerni a Kansas City Chiefs a múlt héten előnye a slot antenna.
A Broncos is 5-2 SU, valamint az ATS az utolsó hét, mint otthon esélytelenek. Az Oroszlánok a Számlák mindketten abban a reményben, hogy maradjon a rájátszás vadászni, de valószínűleg kell Matthew Stafford (kéz), valamint Tyrod Taylor (térd), illetve, hogy a pályán annak érdekében, hogy továbbra is versenyben van az ujj kerék kaszinó.

A Bengals 6-pontot otthon kréta ment 5-1-1 ATS az előző hét találkozók a Medvék, akik elvesztették 13 az utolsó 15 játszott játékok során a December hónapban. Esélyek jóvoltából OddsShark.com lehet, Hogy ez elég ok arra, hogy vissza New Yorkba, bár Denver még mindig 4-1 egyenesen terjedése ellen, az elmúlt öt találkozót. A Medvék (3-9) is látogasson el a Cincinnati Bengals (5-7), a másik párosítás két rossz csapat, mind a kettőt fúj vezet, majd elveszíteni, még múlt héten az orvos chapatin póker. Egy másik csapat, hogy látott néhány korai mozgás a szívességet a Houston Texans (4-8), mint a fogadó a San Francisco 49ers (2-10) egy nagy út nyerni ellen, a Chicago Bears.
A legújabb szerencsejáték hírek a Calvin Ayre. A Broncos csökkent nyolc egyenesen játékok felé a matchup a Jets, a leghosszabb vesztes széria 1967 óta.

Ezzel a termékkel is vásárolnak