Miért Fold Póker

Spencer azt mondta, a Google vette le 1.7 b hirdetéseket, amelyek megsértik a hirdetési irányelveinknek 2016-ban, a 780m hirdetések találtak kifogásolható 2015-ben. Erőfeszítéseket, hogy megkerüljék a Google automatikus kapuőrök is a nő, 2016-ban, ami közel 7m hirdetések venni offline szándékosan próbál rávenni a Google érzékelő rendszerek miért fold póker. A legújabb szerencsejáték hírek a Calvin Ayre miért van tiltva egy kaszinó.

A Google talált egy "hatalmas" növekedése "self-kattintson a" hirdetések mobil platformon, amely átirányítja a felhasználókat, hogy az alkalmazás tárolja, majd kezdje el letölteni alkalmazásokat anélkül, hogy a felhasználó engedélyével. A Google felfüggesztett több, mint 1300 számlákhoz kapcsolódó bulvár álcázó tavaly, köztük 22 cloakers decemberében 2016 akinek a hirdetések voltak túl megtekintett 20m alkalommal egy héten - van a házban előnyt blackjack. Azok között, hirdetések kereső a Google ire felett 17m "szerencsejátékkal kapcsolatos akciók, megfelelő felhatalmazás nélkül a szabályozók országokban működnek." Spencer azt mondta, a Google láttam, hogy "kísérlet" besurranó ezek a szerencsejáték hirdetések elmúlt a kapuőrök 2016-ban, de felajánlotta, hogy nincs több konkrét összehasonlítást 2015 adatai nem a ház mindig nyer a blackjack.

Szerdán, Scott Spencer, a Google Igazgatója Termék Kezelése, Fenntartható Hirdetések, írt egy blog arról, hogy a kereső támasza "harcolt rossz hirdetések, oldalak, valamint csalók" 2016-ban nem a iona hajó van egy kaszinó.

Ezzel a termékkel is vásárolnak