A Pokol Nyuszi Poker Face Blúz

A wake Fekete péntek bal sok amerikai póker játékos a zsebéből, majd tenyérrel üres. Amikor az igazságügyi MINISZTÉRIUM leállt a Full Tilt Poker műveletek az usa-ban, sok póker játékos, kíváncsi voltam, mikor, hogyan fogják a pénzt.
Az utolsó fejezetben, hogy ez a történet még mindig nincs kész, de a Full Tilt elkezdődött a kifizetéseket, hogy a számlákra is, szóval van remény a pokol nyuszi poker face blúz. Phil Ivey a közelmúltban esett egy bomba a Full Tilt, amikor jött a zseb könyv a panaszok több mint a Full Tilt hiba, hogy a nyereményeket a játékosok pokol vagy a magas víz kaszinó jegyző. Ivey elindított egy hatalmas pert a Full Tilt szabadságot követelve a Full Tilt szerződést akár $150m kártérítést a pokol nyuszi poker face kötény. A $150M összeg beszélik, hogy ugyanazt az összeget, amit Tilt együttesen tartozik az amerikai játékosok, így volt, hogy a kérdést: "Ki lesz pénz a Full Tilt Poker első?Ivey vagy NEKÜNK, a Póker Játékosok?Teszteltük a kérdés, itt vannak a válaszok pokol vagy a magas víz kaszinó. Az egyik a legközelebbi közvélemény-kutatások, hogy dátuma, NEKÜNK Póker Játékosok kedvelt 52 százalék, hogy megkapja a pénzt, míg 48 százalék gondolja, hogy Phil Ivey lesz az, aki fizetik Full Tilt Poker első a perth korona casino megnyitása. Jogi csaták is idő kell, hogy a maguk útját járják át az igazságszolgáltatási rendszer, illetve valószínű, hogy a Full Tilt Ivey-t eléri a peren kívüli egyezséget valami.

De van, hogy úgy érzi, a legtöbb Póker Játékos, aki ellentétben Ivey, nem forognak a tésztát pedig valószínűleg jól jönne az a pénz. A legújabb szerencsejáték hírek a Calvin Ayre a perth kaszinó nyitva.

Ezzel a termékkel is vásárolnak