Van Egy Jó Póker Alkalmazások Valódi Pénzben

onami Gazdaságok Corp szerencsejáték rendszer divízió jelentett bevételt mintegy JPY20.7 milliárd (US$190.5 millió) a kilenc hónap December 31-én végződött, 2017, le 4.9 százalékos volt, szemben az előző év alatt van egy jó póker alkalmazások valódi pénzben. Működési bevételek a szegmensben is csökkent 8.6%-os évről évre közel JPY2.7 milliárd, mondta szerdán a Japán szórakoztató ipar konglomerátum.onami kifejtette, hogy a csökken a bevétel a cég szerencsejáték rendszer szegmens volt köszönhető, hogy a csökkenés a létesítmények új játékgépek, illetve a halasztás egy része a telepítés egy kaszinó irányítási rendszer alatt a folyó pénzügyi évben, Március 31-én végződő, 2018 meghívót a póker party.
n szerda, Konami azt mondta, többet lát lehetőséget a szerencsejáték-üzleti, beleértve a hitelesítés készség-alapú pénznyerő automaták néhány U invitaciones tipo kaszinó para imprimir. államok serviced, mint a "megtorlás ellen a fiatalok érdeklődésének hiánya játék pénznyerő automaták".roup széles, Konami jelentett bevételt mintegy JPY178.7 milliárd kilenc hónapjában December 31-én végződött, a növekedés 9% year-on-year meghívó a kaszinó téma kitty fél.
Net jövedelme az időszakban emelkedett 26.1 százalékos volt, szemben az előző év alatt, hogy JPY26.0 milliárd.eside kaszinó nyerőgép szerencsejáték, a Japán konszern is részt vesz a Japán-központú pachinko játék szegmens, digitális szórakoztató – beleértve a videó játékok mobil játékok–, valamint egészségügyi alkalmasság. jogi szerencsejáték-kor a mohegan sun.

Ezzel a termékkel is vásárolnak