Kaszinó Salies Du Salat Koronavírus

Franciaország állítólag vált a legújabb Európai nemzet kezdődik, amely lehetővé teszi a kaszinók, hogy újra nyitva a következő egy tizenegy hetes leállás a kezében a koronavírus járvány. Egyik jelentése szerint iGamingBusiness.com Franciaország haza, hogy körülbelül 200 kaszinó engedélyezi kezdődik, barátságos játékosok újra később mindaddig, amíg azok található az ország egyik zöld övezetek, ahol a leesés veszélye, hogy az áldozat potenciálisan halálos koronavírus betegség már elérhető olyan alacsony kaszinó salies du salat koronavírus.
Párizsi kerület: A hír domain jelentette, hogy minden Franciaország egyik 96 adminisztratív szervezeti egységek kivételével, az erősen urbanizált Ile-de-France kaptak a zöld zóna' besorolás azt jelenti, hogy csak kaszinók belül található, vagy Párizs mellett, hogy korlátozott lehet az újra nyitó ebben az időben. Biztonsági kiegészítő: Groupe Partouche működik 38 kaszinók egész Franciaország állítólag azt mondta iGamingBusiness.com hogy ez részben újra megnyitása ezek a tulajdonságok ma csak jellemző slot, valamint elektronikus asztali játékok.

A Párizsi székhelyű cég állítólag azzal érvelt, hogy ez is indít egy sor új társadalmi távolságtartás protokollok, amelyek igényel az ügyfelek, valamint a személyzet viseljen maszkot, aztán meglátjuk, gépekkel felszerelt plexi képernyők pedig egymástól távolabb casino fizetés. Extra erőfeszítéseket: Dominique Desseigne, Elnök-vezérigazgató a fickó francia kaszinót üzemeltető Groupe Lucien Barriere, állítólag részletes, hogy a cég lesz a újraindult műveletek 33 tulajdonságok a ma jellemző, különös tekintettel a digitalizálás után a korábbi átszervezésére, hogy a szerencsejáték emelet, hogy hozzon létre több közötti távolság gépek, asztal hong kong. Desseigne állítólag azt mondta iGamingBusiness.com... "A fokozatos újbóli megnyitását a többsége a létesítmények remek hír, hogy a csoport kaszinó salies de-bearn étterem. Szembe ezzel az egészségügyi, gazdasági válság, amely hatással van minden ágazatban, különösen, hogy a turizmus a szabadidős, a munkavállalók mozgósított, mindegyik a maga módján, hogy a szakértelem, innovatív ötletek megvalósítására új egészségügyi protokollok előre jelezni az új ügyfeleink elvárásait a szállodák, éttermek, bárok, kaszinók." Európai áttekintés: valahol iGamingBusiness.com arról számolt be, hogy a kaszinók Ausztriában engedték kibontakozni a saját koronavírus-kapcsolódó pizsama, péntek míg a szerencsejáték-barátságos helyszínek Bulgáriában újra nyitotta meg tegnap szereti a park il játékgépek. Svájc állítólag beállítva, hogy lehetővé teszik az ilyen helyszínek újra kezdődik, barátságos, játékos, szombaton azokkal a Holland miatt, hogy kövessék a példát körül július 1..

Ezzel a termékkel is vásárolnak