Kaszinó Salies De-bearn étterem

Microgaming tartalom most élni Bet-at-home.com miután a legutóbbi integráció az online szerencsejáték sportfogadási cég a Quickfire platform.1999-ben alapított által Jochen Dickinger, Ferenc Omar, Bet-at-home.com nőtt rendelkeznek regisztrált vásárló alap 4.8 millió világszerte.
A Düsseldorf-székhelyű cég kínál online, sportfogadás, casino Vegas játékok, élő kaszinó, a virtuális sport, póker kaszinó salies de-bearn étterem. Annak érdekében, hogy nőjön a játékokat kínál, az Európai online szerencsejáték, sportfogadás cég integrált a díjnyertes Quickfire platform, hogy Microgaming slot portfólió hozzáférhető szereti a park il játékgépek.

Hogy dátuma, bet-at-home.com már élő, több mint 130 Microgaming címek beleértve a kedvencek, mint Ariana, Avalon, EmotiCoins pedig nem térek magamhoz. Az integráció is rendelkezésre bocsátott stratégiai fejlesztési partner tartalom szerette a szerencsejátékkal. Kommentálva a társulás Igazgatója, Quickfire a Microgaming, Andrew Clucas, azt mondta, "Bet-at-home.com egy fantasztikus kívül a Quickfire platform; ezek tapasztalt a szerencsejáték-ipar egy nagy, globális vevőkör alacsony buy online póker. Biztos vagyok benne, hogy a játékok gyűjteménye hoztak élő rendkívül népszerű a játékosok," a hírek szerint kiadás alacsony 3/4 kar slot kancsók.

Azzal együtt, hogy hozzáférjen az iparág legnagyobb játék portfólió, Quickfire szereplők is előnyös Quickfire iQ modulok, mint például bonusing, ingyenes játékok, ösztönzők, eredményekről..

Ezzel a termékkel is vásárolnak