Hard Rock Cafe-punta Cana Kaszinó

Virginia költözött egy lépéssel közelebb, hogy legalizálják a kaszinó szerencsejáték pénteken, amikor Kormányzó Ralph Northam aláírt SB 1126 a törvény. "Csak azt akarjuk, hogy a felelős, s ez a helyes út" - mondta a Kormányzó Northam januárban. Egészen a közelmúltig, Virginia nem úgy tűnt, hogy egy állam valószínűleg nyomja teljes körű kaszinó játék, de a siker az MGM Nemzeti Harbor Marylandben, a másik a Potomac Folyó kezdődött, hogy megfordulnak hard rock cafe-punta cana kaszinó. De azt is megköveteli, hogy egy átfogó vizsgálat elvégzendő feladatokat, a szociális, valamint a költségvetési hatása legalizálják a kaszinók, hogy kézbesíteni, nem később, mint December 2019.

Az ok, én nyitott vagyok az, hogy van egy csomó források sokan Virginiában, hogy más államok" - tette hozzá Northam. SB 1126 volt egy darab kompromisszum jogszabályokkal, amelyek kereteit a Lottón Testület felügyeli szerencsejáték, valamint előkészíti az utat a népszavazás fogadok. "Van egy út, de van egy kötelezettségvállalása sok felek, hogy menjen át ez a folyamat, ami remélhetőleg lehetővé teszi számunkra, hogy előre", a szóvivő azt mondta. Eközben a Pamunkey törzs kapott szövetségi elismerés 2015-ben, amely megadja a jogot, hogy folytassa a kaszinó, szerencsejáték -, hogy az állam jogalkotó tetszik neki, akár nem hogy a kaszinó bónusz kódok. Jelenleg az egyetlen lehetőség, hogy gamble belül Virginia keresztül jótékonysági játék, a lottón, de pari-mutuel lóverseny tét nyer póker alkalmazás.

Az állam úgy döntött, hogy támogatja a törzsi kaszinó, bár a Pamunkey döntése, hogy nyomjon egy létesítmény kívül a hivatalos foglalás bonyolítja a helyzetet fogadok. A projekt szükségességét, hogy aláírta a szövetségi kormány által — ami nem biztosított, mivel a Masphee Wampanoag törzs Massachusetts nemrég jöttem rá, hogy a költség. hogy otthon a legjobb slot.

Ezzel a termékkel is vásárolnak