Van Póker Gépek

Tudományos Játékok, szintén jelentkezett a Nevada poker engedélyét, majd belépett egy online póker közös vállalat Kaliforniában a Playtech, de ez üzlet volt, csupán egy homályos, nem kizárólagos kötelezettségvállalás tavaly januárban.

Sőt, Williams Interactive bejelentette, hogy két újabb Európai online kaszinó B2B foglalkozik Nordicbet valamint a Betsafe Kaszinó Fekete. A pricetag, ami 59% - os felárat a WMS' share értéket tükrözi, Tudományos Játékok' a vágy, hogy bontsa ki a hatálya. Alatt O ' Brien útmutató a Lottón, azonnal karcolás játék eladásai a $54m/év $54m/hét van póker gépek.
VEZÉRIGAZGATÓ Lorne Weill azt mondta, hogy a "transzformációs" megszerzése lehetővé tenné, hogy a Tudományos Játékok ajánlat "teljes portfolió lottó szerencsejáték termékek, szolgáltatások mind új, mind meglévő ügyfelek számára szerte a világon." Pénzügyi igazgatója, Jeffrey Lipkin mondta az alku "változatossá Tudományos Játékok bevételi bázis, bontsa ki a különbözet pedig meghajtására jövőbeli növekedési lehetőségeket." Az akvizíció volt egyhangúlag elfogadta mind a vállalatok vezetőtestületeiben, valamint a függőben lévő jóváhagyása WMS' részvényesek, valamint néhány játék szabályozók kell kitölteni, 2013 végéig. A legújabb szerencsejáték hírek a Calvin Ayre. O ' Brien, egy 33 éves ipar veterán, aki már a cég 2001-óta, már jóvá forradalmasítja az azonnali karcolás játék üzleti töltött idő alatt, mint marketing igazgatója a Massachusettsi Állami Lottó Bizottság új-zéland.

Tudományos Játékok is kiderült, hogy a VP a stratégiai marketing, Jimmy O ' Brien-nek nevezték, mint az idei kedvezményezett az Állami Szerencsejáték-Kutató Intézet Lottó Ipar életműdíjat van póker gépek canberra. Lottó-tech szolgáltató gaming gép szállító Tudományos Játékok Corp szerzett nyerőgép készítő online játék ruha WMS Iparágak a fejedelmi összeg $1.42 b vannak roulette hajóutak. WMS Industries nemrég elindította az online szerencsejáték leányvállalat Williams Interaktív, amely működik a Jackpot Párt szociális kaszinó, valamint tintával valódi pénzes online játék kínálat foglalkozik mindenki a Groupe Partouche Belgiumban, hogy BCLC Kanadában ingyenes kaszinó ingyenes játékok. (Felejtsd el az életműdíjat, hogy az ember kormányzó!) O ' Brien a negyedik Tudományos Játékok ember kapja az életműdíjat Kaució nélkül.

Ezzel a termékkel is vásárolnak