A Szerencsejáték Nyeremény Adó Kalkulátor Ny

WynnBET, az online szerencsejáték szerencsejáték osztály a Wynn Resorts Kft a szerencsejáték nyeremény adó kalkulátor ny. aláírta az első partnerségi megállapodást kötött a Nemzeti Futball Liga csapata, a Detroit Lions a szerencsejáték nyeremény adó kalkulátor colorado. A multiyear szponzori foglalkozni az Oroszlánok bejelentette, csütörtök jelöli ki WynnBET, mint egy hivatalos sportfogadás gaming partnere a csapat háza a "WynnBET Sport Bárban Ford Mező." A bár, beállítva, hogy nyissa ki ebben a szezonban lesz WynnBET márkás, valamint közelében található milyen típusú póker.
szakasz 222 van egy. Oroszlánok rajongó látogatja a helyet, akkor hozzáférhetnek, hogy a márka nagykövetei, élő fogadások vonalak, valamint ételt, italt részeként az általános WynnBET helyszíni tapasztalat keret. Mint a megállapodás része, WynnBET hozzáférhet a digitális, valamint a hagyományos média eszközök.
Pontosabban, WynnBET lesz a láthatóság alapján, az Oroszlán mobil app, a közösségi média számlák, előszezon TV-adás, rendszeres-szezon bemelegítő meccs a TV-programok, valamint az in-game rádió adásokat ajtó. WynnBET lesz a bemutató szponzor egy "Free-to-Play" játék az Oroszlánok mobil alkalmazás.
A nyeremények át ezt a játékot tartalmazza kirándulások Wynn Las Vegas, Oroszlánok szezonban-egy játék jegyeket, Oroszlánok bolt hitel, valamint ingyenes fogadás belül a WynnBET app póker zseton. Amellett, hogy a stadion signage, vendéglátás lehetőségeket, WynnBET lesz egy nagy jelenlét kívül Ford Pályán a labdarúgó játék napja, így a rajongók lehetőségeket, hogy nyerhet során Oroszlánok Büszkeség Plaza pre-game ünnepségek Ecset Utcán, kint a stadion kapuján A bejárat..

Ezzel a termékkel is vásárolnak