Osztály Ii Nyerőgép

Ugyanakkor a kormány cenzúra, illetve a megnövekedett rendeletek láttam ebben az évben. A legújabb szerencsejáték hírek a Calvin Ayre osztály ii nyerőgép. Tencent 1998-ban alakult meg a teny, a központban, a video játékok trükkök.
A tetején a károkért, amelyek közvetlenül a játékok, a társaság látta, hogy a piaci értéke zuhanni mintegy 20 milliárd dollár egyetlen nap augusztus vége fokozott vonatkozik, hogy a kormány hamarosan kezdődik a korlátozó minden játék. A szerencsejáték illegális Kínában, és mint ilyen, online játékok, amelyek azt a látszatot keltik, szerencsejáték, beleértve az ingyenes is, most a kormány figyelmét osztály ii vs osztály iii. játékgépek. A nyomás már kénytelen Tencent, hogy húzza egy sikeres játék bizalmatlansági mások osztály ii.. Azonban ez is mögött a népszerű szociális hálózati WeChat, amely most már több mint egy milliárd felhasználók számára valamint iii. osztály játékgépek. Pontosabban, ez volt a parancs, hogy a változások, mert a játék volt a "súlyosan eltért szocialista alapvető értékek." A döntés, hogy távolítsa el a Texas Hold ' em játék volt a címe, hogy egy egyszerű "üzleti kiigazítás" egy cég képviselője, aki nem bonyolult tovább.

Tencent kénytelen volt megváltoztatni egy online játék, Playerunknown van Csatatér, 2017-ben, mert rengeteg tartalom, amely nem alkalmas minden korosztály számára. Az ipar hoz körül $31 milliárd évente, illetve növelheti a 20% - a két éven belül osztály mod slot borderlands 3.

Ezzel a termékkel is vásárolnak