Hely Plusz Ingyenes Bónusz Kódok

Ugyanúgy, mint bármely más játék konferencián, hogy megy a naptári évben, a Szerencsejáték Ügyvezető Csúcstalálkozó Latin-Amerika ad otthont egy, a legfényesebb elmék az ipar, a Panama City, Panama, minden szó a különböző témákat illetően, az érintett szakterületek hely plusz ingyenes bónusz kódok. Ebben a konkrét esetben, sok a hangszórók beállítása beszélni a GES LatAM 2013 tartani meghatározott tudás, ami elengedhetetlen része a folyamatos növekedés, fejlődés, a szerencsejáték (föld-alapú, online, társadalmi) ipar Latin-Amerikában, hogy a nemzetközi cégek kihasználják a jelenlegi szerencsejáték éghajlat a régióban hogyan válhat egy kaszinó kereskedő kaliforniában. A GES LatAM 2013-ban kerül sor február 27 s 28 s mint ilyen, konferenciák, tárgyalások, valamint kerekasztal-tárgyalások lesz terjedt ki, a két nap a konferencián.

Elég sok van belőlük, hogy mindig elfoglalt teljes időtartamára a verseny, kezdve az első felszólaló 27-én, Cirsa Panama VEZÉRIGAZGATÓ Helios Navarro, aki nyissa meg a két napos konferencia feltettem egy egyszerű kérdést – Miért Latin-Amerika? – amelyek a válaszokat, de az érveket, hogy miért nemzetközi vállalatok kihasználják ezt a növekvő piacon hogyan válhat egy kaszinó kereskedő ontario. Egy másik téma, hogy kell fordítani a figyelmet, hogy a Latin-Amerikai szociális játék bővítése. Akamon Entertainment elnök-VEZÉRIGAZGATÓJA & alapító Vicenc Marti lesz a hangszóró alatt beszélni, mint ő tárgyalja a növekvő érdeklődést a Latin-Amerikai piac mutatja, hogy szociális játék, amely igazolja, hogy ez a jelenség rögzítése több, mint az Európai, valamint az Ázsiai piacokon hogyan válhat egy kaszinó kereskedő a fülöp-szigeteken. Egy pár megbeszélések délután 27-én a koppintson a ikonra, amelyben a téma, hogy Mexikó kell szabályozni, vagy nem szabályozza a szerencsejáték az országban, míg a másik megvitatni a múlt, a jelen, a jövő pedig a rendeletek Latin-Amerikában.
Mozog a második napon a konferencia, Codere Brasil VEZÉRIGAZGATÓ Andre Gelfi indul a nap a vita, hogy Brazília kihasználni a siker Londonban, sport fogadás volt az Olimpia alatt, s hogyan a szerencsejáték-ipar az országban lehet alkalmazni, amikor a 2016-os Olimpián játszott a saját kertjében baile salsa kaszinó en venezuela. Azonnal alábbi Gelfi két nagyobb szakértők, akik ugyanazt a szintű tudás, az adott témákban: Endemol Játékok ügyvezető igazgató Jurian van der Meer, valamint eLace Média ügyvezető igazgatója Sebastian Perrier.van der Meer, az egyik lesz a kezét, hogy beszéljétek meg, hogy a vállalatok a saját megszokott játék kínálatát, minden Latin-Amerikai ország, figyelembe véve a nyelv, a kultúra, valamint a termékek ezek adott nemzet bailes de casino a salsa szakmai.
Ugyanilyen fontos a téma, amit Perrier fogja tárgyalni, különösen, hogy a vállalatok kihasználhatják az érdemi megkötözni a leányvállalatok, valamint annak fontosságát, hogy ezek az együttműködések a nő az ügyfél portfólió. A legújabb szerencsejáték hírek a Calvin Ayre bailes en el graton kaszinó.

Ezzel a termékkel is vásárolnak