Hogyan Válhat Egy Kaszinó Kereskedő Bitlife

Dicsekszik a legújabb bővítése a legutóbbi ügyfél-partner üzletek, valamint a növekvő jelenléte több részt kell rendezvényeket, iGaming Platform (iGP), ismert a legmodernebb kulcsrakész, whitelabel, valamint aggregátor platform elérte, hogy egy üzletet, hogy integrálja Nolimit Város teljes portfolió prémium video nyerőgép játékok. A partnerségről, a kettő között lesz, hogy egy közvetlen integráció az iGP platform köszönhetően Nolimit teljesen rugalmas, illem tulajdonában RGS platform.iGP van egy vagyon, a tudás, a tapasztalat, az iparban pedig jön egy az iparág legnagyobb játék szolgáltató portfóliók. Nolimit Város játék fog bevezetni, hogy a platform ügyfél hálózat büszkélkedhet népszerű kiadványok, például; WiXX, Kaszinó Nyer Spin, Oktoberfest Hátborzongató, Karnevál, hogy csak néhányat említsünk. Malcolm Mizzi, Vezetője, Értékesítés a Nolimit Város, mondta: "Az általános megközelítés, a lelkesedés, hogy működik a partnerség foglalkozni iGP már valamit, hogy van ez a dolog történik a felvétel időzítés." "Mi vagyunk ragadtatva a messze elérő mértékben az iGP platform kompatibilitás kliens hálózati, hogy ez az alku volt biztos" Phil Pearson, Fejét Értékesítési iGP hozzátette: "a Nolimit Város iGP egy nem-agy hogyan válhat egy kaszinó kereskedő bitlife. Mivel a legutóbbi hulláma a piac bővítése, új területek, nem is beszélve néhány jó minőségű & népszerű játékok, nagyon gyorsan ható a belépő megállapodás biztosítani Nolimit játékok a játékosok, mind a költségtérítést baile rueda de casino a salsa. Bízunk benne, hogy a jó partnerség a hosszú ideig" A Nolimit Város Nolimit Város Stockholm-alapú online kaszinó platform játék fejlesztő, kínál magas minőségű tartalom, szolgáltatások gazdasági szereplők számára szerte a világon bailey poker face szerkesztette nekem. A vállalat célja alakult ki a platform-ház a talaj-fel; nyilvánított erős, erős motor, amely nagy mennyiségű játszani, szociális kölcsönhatás a lépés, mindkét asztali vagy mobil bailes en el ezüst nugget kaszinó.
Ez, amelyhez egy innovatív back office ráadásul az eszköztár, amely egy one-stop shop partnereink hogyan lehet több charm nyerőgép szellem a tsushima. Rendkívül rugalmas, meg lehet szabni, hogy az egyes üzemeltető igényei, szükségletei hogyan lehet több kaszinó comps.
Mi foglalkoztat a legokosabb elménk, művészi tehetségét az iparban; az emberek szenvedélyes szerencsejáték terén.Ők segítettek nekünk, hogy hozzon létre egy portfólió tele vicces vonzó játékok mind a kaszinó lottó szereplők, beleértve az Oktoberfest, a Tér Árkád, WiXX, Konyha Dráma: BBQ Frenzy/Sushi Mánia, hogy a Póker. A legújabb szerencsejáték hírek a Calvin Ayre.

Ezzel a termékkel is vásárolnak