Blackjack Oldalon Gróf ász

CARSON CITY — Szerencsejáték Las Vegas hotel szobák került egy lépéssel közelebb a törvényesség péntek reggel az állami Törvényhozás. A Szenátus jogi Bizottsága egyhangúlag előre Közgyűlés Bill 294, amely felemeli a rendelkezés a törvény, amely tiltja, hogy az ügyfelek a kaszinók kínálnak mobil szerencsejáték-eszközök használata a szállodai szobák. Ez azt jelentheti, mint $18 millió új származó bevétel szerencsejáték-adót évente az állam szerint korábbi vallomását blackjack oldalon gróf ász.

Néhány Nevada resorts már mobil szerencsejáték-eszközök, de a tartomány korlátozott területek közelében a kaszinóban blackjack szilikon tető bevonat vélemények. "Mi bővítjük, hogy lehetővé teszi a szobában, jelentős biztosítékok," állami Sen poker texas holdem reguli joc. Valerie Wiener, D-Las Vegas-mondta. A bill által kért eszköz készítő Cantor Szerencsejáték, valamint támogatja az állam jelentős szerencsejáték üdülőhelyek, volt felhígult a Közgyűlés Bírói Bizottság, hogy kizárja a szállodai szoba rendelkezés után a jogalkotók pedig szabályozók aggodalmának adott hangot, hogy a potenciális kiskorú szerencsejáték poker texas holdem regeln small blind.

De támogatói dolgozott, hogy enyhítse azokat a félelmeket, kiemelve, hogy a biztonsági eszközök' identitás-ellenőrző rendszerek, valamint biztosítva a törvényhozók pedig szabályozók, hogy a Nevadai Szerencsejáték Bizottság mondja ki a végső szót arról, hogy a gép biztonságos, illetve telepíthető. Nevadai Szerencsejáték-Ellenőrző Testület Elnöke, Mark Lipparelli azt mondta, revíziók, hogy a számlát adna szabályozók a lehetőség, hogy biztosítsa az eszközök biztonságos mielőtt behelyezi őket használni. A bill most megy a teljes Szenátus..

Ezzel a termékkel is vásárolnak