Hollywood Kaszinó Aurora

A fuboTV/Vigtory ügy a legújabb közötti partnerség média szervezet, valamint egy sport fogadási társaság hollywood kaszinó aurora. New York-i székhelyű fuboTV, amely pozícionálja magát, mint egy sport-első streaming tv platform, azt mondta, hogy a tranzakció a tervek, hogy közel a folyó negyedévre.
30-kor, a piackutató cég azt mondta, fuboTV raktáron volt kereskedés az értékelés "teljesen unmoored a valóság elől" meg, hogy a befektetők ne számítson a neve, hogy morph a következő DraftKings vagy a Netflix. il mozgó. Vigtory alapító Sam Rattner pedig társ-VEZÉRIGAZGATÓJA Scott Butera, akik csatlakoztak a társaság az elmúlt évben a következő etapban BetMGM, csatlakozik fuboTV szerencsejáték-divízió, mint az üzemeltetésért felelős elnök hollywood kaszinó aurora. Keresztül foglalkozik Casino Queen, Vigtory fér hozzá, hogy a gyorsan növekvő Iowa sport fogadási piac, valamint reméli, hogy élni annyi, mint öt állam során, idén pedig a 2022 il óra. Ez után jön a vad December út a neve hollywood kaszinó aurora.
Az elemzők vegyes a raktáron il munkahelyek. A vevő, a beszerzés része egy tágabb nyomja be az online fogadási. Részvények az online streaming szolgáltatás fuboTV (NYSE:FUBO) vagy szárnyaló kedden, miután a cég azt mondta, beszerzési sport fogadási iroda Vigtory tőzsde nem szerencsejáték.

Ezzel a termékkel is vásárolnak