6 Kaszinó Bíróság észak-york

NetEnt bevételek SEK 443m ($46m) Q3 2019-es, 1% - kal csökken évről-évre 6 kaszinó bíróság észak-york. Az EBITDA volt SEK 196m, ősszel 14% - os, míg adózott eredménye volt SEK 97 m, 37% - kal csökkent. Bevételek az év-to-date volt SEK 1.3 mrd ft, a csökkenés 3% - tól 2018-ig a bemutatóterem a casino arizonai scottsdale az.
A negyedév folyamán, NetEnt indított játékok több szereplők Pennsylvania-ban, valamint a DraftKings New Jersey-ben. A múlt hónapban, az üzemeltető szerzett, Vörös Tigris, a kezdeti díja £197m ($253.7 m), a tervezés során a szállító egyesült KIRÁLYSÁGBAN piaci jelenlét ügyfél portfólió a műsor agua caliente kaszinó rancho mirage.
Vörös Tigris bevételt SEK 30m mivel az akvizíció szeptember elején az árnyék érdekében slot ingyenes. Therese Hillman, NetEnt VEZÉRIGAZGATÓJA azt mondta: "továbbra is egy kihívást jelentő helyzetet a legnagyobb piac a harmadik negyedévben."Az elsődleges oka az alacsonyabb bevétel volt tulajdonítható, hogy továbbra is gyenge fejlesztések a svéd piacon."A pozitív oldalon, érdemes kiemelni, hogy a MINKET, a továbbra is erős növekedés, New Jersey-be, majd egy nagyszerű kezdet, Pennsylvania-ban a negyedév során."Arra számítunk, hogy a nyerőgép játékok, többek között Vörös Tigris portfólió együtt élő kaszinó, hozzájárul ahhoz, hogy szilárd növekedés a NetEnt 2020-ban." texas holdem poker sites for real money.

Ezzel a termékkel is vásárolnak