Mi Az Kicsi Vagy Nagy Vakok Póker

Dél-Korea a külföldiek-csak kaszinók várható, hogy a jelentés egy visszaesés a Q4 de a magányos kaszinó, hogy fogadja el a helyi játékosok továbbra is pénzt nyomtatni. Egy új jelentés szerint a Morgan Stanley Kutatás szerint a Dél-Koreai 16 külföldiek-csak kaszinók beszámol depressziós Q4 bevételek köszönhetően a folyamatos elvékonyodása a csordák Kínai nagy gördülési szerencsejátékosok, hogy besöprik méltóságteljesen egész Ázsiai kaszinó jogrendszerben mi az kicsi vagy nagy vakok póker.

Morgan Stanley-korábban tervezett plusz verseny a sáros új, integrált resorts jelenleg építés alatt Dél-Koreában párosul Kína romló gazdaság "borogatást különbözetek" a külföldiek-csak kaszinók között 2015 2018-ig milyen társadalmi következményei szerencsejáték. A kiadott jelentés pénteken, az elemzők egy hasonlóan pesszimista a rövid távú robinson kaszinó felső-tó kalifornia.
Paradicsom Co Ltd, az ország legnagyobb külföldiek-csak kaszinót üzemeltető, várható, hogy a jelentés Q4 bevétel 5% - os éves, bár az elemzők arra, hogy ez annak volt köszönhető, hogy egy "kirívóan magas tartani árfolyam" a szerencsejátékok, mint a teljes fogadási forgalom úgy vélik, hogy le 25% (Kínai VIP forgalom le 39%). A dolgok zordabb a Grand Koreai Szabadidő három kaszinók, amely várhatóan jelentés kollektív 18% - kal csökkent Q4 bevétel. Egy felfüggesztése közvetlen üzletszerzés, hogy Kína hozzájárult 57% - os esést a Kínai VIP forgalom, miközben paradox módon, a költségek vonzza a Vip fog fel, mint az üzemeltetők arra kényszerülnek, hogy jobb ajánlat perks.
By összehasonlítás, Kangwon Földet, az egyetlen koreai kaszinó szabad elismerni a helyiek, várhatóan lásd a bevételek emelkedése 7% - os éves, egy 11% - os nyereség a tömeg piaci bevételek segít ellensúlyozni egy lapos VIP üzleti (ami egyszerűen lenyűgöző, amiért nem negatív tartományban) robinson rancheria kaszinó felső-tó ca. A biztonsági rés a Dél-koreai casino ipar támaszkodik a külföldi játékosok – különösen Kína – volt kitéve, miután tavaly egy halálos járvány a Közel-Keleti Légzőszervi Szindróma okozta turizmus árak zuhanását. Ezeket a problémákat súlyosbítja, miután Kínai hatóságok (a) tartóztattak le Dél-koreai állampolgárok a szervező kaszinó kirándulások, (b) a vádlott kaszinók Dél-Korea Jeju-Sziget használata a prostitúció, mint csali kanos Kínai játékosok, valamint (c) indított Hadművelet a Láncot megszakítani ügynök hálózatok működik Kínában, hogy előmozdítsa a "külföldi kaszinó tevékenységek." A legújabb szerencsejáték hírek a Calvin Ayre.

Ezzel a termékkel is vásárolnak