Póker éjszaka A Leltár 1 Steam Kulcs

Napi fantasy sport piacvezető DraftKings bejelentette, hogy elindította az Ausztrál platform hétfőn, így az országban működik kívül a core Észak-Amerikai piac hat póker éjszaka a leltár 1 steam kulcs.
Mivel korán 2017-ig, amikor debütált az egyesült KIRÁLYSÁGBAN a vállalat lassan gördült ki a szolgáltatásokat, Németország, Málta, Írország, Ausztria, de sem a marketing blitz, hogy együtt, a növekvő előtérbe az usa-ban póker éjszaka a készlet 2 borderlands tételek. A bíróság előtt, hogy van-e étvágya túl, az usa, Kanada napi fantasy sport, valamint DraftKings, mint egy magáncég, a még nem publikált, nemzetközi bevételi adatok, bár nem úgy tűnik, hogy ezek az országok a vihar.
A társaság vezető nemzetközi tiszt Jeffrey Haas mondta egy sajtótájékoztatón, hogy úgy döntött, hogy elindítja Ausztráliában, mert "otthon, hogy néhány, a szenvedélyes sport rajongók a világon." Hozzátette, ő volt "a magabiztos, Ausztrálok, majd élvezze az izgalmas, innovatív verseny formátumban áll rendelkezésre át tíz nemzetközi sport -, valamint a képesség, hogy a versenyt más emberek ellen, mind a helyi, mind nemzetközi." DraftKings' presser nem tesz említést, hogy részt vesz kínál sportfogadás Ausztráliában, mivel ígéretet tett, hogy az usa-ban nyomán PASPA van hatályon kívül helyezése póker éjszaka a készlet 2 összes elem. A múlt héten bejelentette, hogy lezárt üzletet Resorts Hotel Atlantic City Kaszinó kínál sportfogadás, hogy New Jersey-i lakosok befizetési pulsa minden üzemeltető.
Mivel Ausztrália egyik legnagyobb szabályozott online sportfogadási piac a világon, logikus, hogy DraftKings belép a piacra azzal a céllal, hogy végül lett egy játékos a sportfogadás szektorban befizetési pulsa 10000 tanpa potongan. A társaság VEZÉRIGAZGATÓJA Jason Robins azt mondta, ő úgy véli, DFS játékosok, mind a sport fogadók azonos demográfiai — az elkötelezett, pénzügyileg-befektetett sport rajongók—, valamint, hogy a cég kínál mind a termékek, mind a post-PASPA. DraftKings' sajtóközlemény nem beszélt arról sem, hogy az Ausztrál platformot kínál versenyek a legnépszerűbb Ausztrál sport — krikett, rögbi, valamint az Ausztrál Szabályok Labdarúgó — de javaslom, hogy a foci lenne egy népszerű termék, adott Ausztrália részvétel a soron következő FIFA Szó Kupa, bár a labdarúgás kevésbé népszerű Ausztráliában, mint a legtöbb a világ többi része befizetési dengan pulsa telkomsel. Eközben már több jelentést is, hogy DraftKings vált a téma egy esetleges hatalomátvétel a Rokon Csoport, a svéd online szerencsejáték csoport tulajdonosa az Unibet 32 Piros márkák, többek között.
A pletykák kövesse a megszerzése FanDuel a Brit-Ír fogadási csoport a Paddy Power Betfair, azonban egy forrás, aki beszélt, hogy eGaming Review hétfőn azt mondta, hogy a Rokon átvétele volt, "nagyon valószínűtlen" az pedig, most, DraftKings boldog volt, hogy egyedül menj. befizetési 10000 bónusz 10000.

Ezzel a termékkel is vásárolnak