Hogy Felvettek Egy Kaszinóban

Korona vásárolta meg az ingatlant, azzal a feltétellel, hogy van kilátás a Sydney Operaház, valamint a Harbour Bridge.Ők azt állítják, hogy a BDA lényegében eladta ezt a nézetet többször, mindkét Koronát, majd őrnagy ingatlan fejlesztő Lendlease — amely épület a közelben lakóingatlanok—, mondván, hogy ők fizetik a nézet olyan híres helyek.
"Nem lenne rossz látni Barangaroo kizárólag VIP tulajdon, a" Korona Ügyvezető Elnök John Alexander azt mondta, közben egy jövedelem bejelentés február 2017 hogy felvettek egy kaszinóban. Korona mondja, lehetővé téve, hogy ezek az új fejlemények sértené saját, meglévő szerződést a BDA hogyan. Ezért mindkét vállalat most bejelentés végzések több, mint egy BDA tervezés alkalmazás a Központi Barangaroo hogy a magas szintű vevő kaszinó rablás.
Az AUD$2,2 milliárd (US$1.62 milliárd) Crown kaszinó várhatóan nyitva 2021-ben hogyan becsület dh texas póker. Az üdülőhely torony, majd a 71-es szinten, az elsődleges hotel megszálló emelet hat át 22 ts3 szerver mieten 50 slot. A korona nem hivatkoznak semmilyen konkrét fejlesztési alkalmazások, mint az, hogy problémás, miközben beszél erről a kérdésről során csütörtök jövedelem bejelentés szerint egy Ausztrál híroldal ts3 mehr als 32 slot. Míg a komplex nem slot (vagy "pokies", ahogy ők nevezik, Ausztrália), az asztali játékok tűnhet, hogy magasabb végi tömeges piaci ügyfelek, valamint a fent említett jól támogatta a bálnákat. A vita vége fejlődés zajlik Központi Barangaroo, amelyeket jóvá a Barangaroo Szállítási Hatóság (BDA). Korona bejelentette csütörtökön, hogy a fellépésre, a Legfelsőbb Bíróság, hogy hagyja abba a kormányzati BDA-től egyre nagyobb a mérete, magassága a projektek, amelyek mellett a Crown Kaszinó ts3 szerver mehr als 32 slot. "Úgy gondoljuk, ez lesz nagyon vonzó, hogy a helyi piacon, a helyi VIP piacon, ami elég erős nő.".

Ezzel a termékkel is vásárolnak