Main Street Station Kaszinó Covid Vizsgálat

A globális szerencsejáték-üzemeltetők, hogy stratégiai üzleti manőverek Japánban, mint ők gear fel a licitálás az ország első kaszinó engedély main street station kaszinó covid vizsgálat. Casino szolgáltatók Genting Szingapúr Kft.pedig Melco Resorts & Entertainment megerősítette az érdeklődés bővülő üzleti lábnyom Japánban ezen a héten, csak nappal azután, hogy az ország Diéta törvénybe az Integrált Resorts Végrehajtási Bill main street station kaszinó svédasztalos menü.
Egy nyilvánosságra, hogy a Szingapúri Tőzsdén szerdán, Genting Szingapúr bejelentette, hogy bele öt a közvetett teljes tulajdonú leányvállalata Japán: Genting Japan Co., Kft.; Genting Tokió Co., Kft.; Genting Osaka Co., Kft.; Genting Yokohama Co., Kft.; pedig Resorts World Yokohama Co., Kft. Genting Szingapúr, tartják az egyik fő versenyző a Japán kaszinó engedély, azt mondta, hogy a beépítés része volt a felkészülés a fenyegető ajánlattételi háborúk.

A Malajziai kaszinó üzemeltető mondta, hogy az újonnan bejegyzett vállalatok fő tevékenység "az lesz, hogy a fejlődés, mind a menedzsment integrált resort and leisure célok; marketing, promóció az integrált resort and leisure célok; valamint befektetések kezelése, illetve az ingatlan hidd kedvezményezett érdekeit." Eközben Melco Resorts Elnök-VEZÉRIGAZGATÓJA Lawrence Ho azt mondta befektetési elemzők kedden, hogy Japán még mindig a cég fő hangsúly, ahogy ő elvárja, hogy az ajánlattétel, hogy valószínűleg indul "a jövő év végén" a legkorábbi. Ho azt mondta, a cég szenteltem "egy hatalmas mennyiségű erőforrás Japán", ami azt mutatja, hogy a legvonzóbb integrált resort lehetőség, ami globálisan elérhető main street station kaszinó rv park.

A Melco főnöke úgy véli, hogy a cég összpontosítani "az Ázsiai prémium szegmens, kiváló minőségű eszközök, kivitelezés, ajánlás, hogy világszínvonalú szórakoztató kínál, piacvezető szociális biztosítéki rendszer" majd tedd őket egy erős helyzetben van, hogy segítsen Japán észre, hogy az első integrált üdülőhelyek póker kezet 4 fajta. A múlt héten a Japán Diéta elfogadott egy törvényjavaslatot, a törvény integrált üdülőhelyek, amelyek magukban foglalják a kaszinók, annak ellenére, hogy kitartó tiltakozása ellenzéki pártok póker kéz nyer.

Kivéve a Morgan Stanley, a pénzügyi, valamint a szerencsejáték elemzők becslése szerint a Japán potenciális szerencsejáték-piac lehet, hogy többet ér, mint 20 milliárd dollár annak érdekében. A legújabb szerencsejáték hírek a Calvin Ayre .

Ezzel a termékkel is vásárolnak