Műanyag Póker Zseton Dollár áruház

Küzdelem az illegális cash flow-az anyaországi, a kormány Macau úgy döntött, hogy végre az új biztonsági technológia Atm közelében található kaszinók, a szerencsejáték városa. Vasárnap, a kormány kiadott egy jelentést, hogy kijelentette, az új intézkedések valósulnak meg a jövőben, ahol China UnionPay kártya birtokosa lesz, hogy átvizsgálja a személyazonosító igazolvány, valamint a teljes arcfelismerő vizsgálat előtt, hogy tudja, hogy egy kis pénzt egy ATM-ből műanyag póker zseton dollár áruház.

Egy adott időn belül, az új technológia nem volt, bejelentette, a kormány által, illetve a nyilatkozatot az ügyben, ez volt megjegyezte, hogy nem erőfeszítést kellene kímélni, hogy végre anti-pénzmosás, valamint a terrorizmus elleni szabályok belül Macau műanyag póker asztal pohártartó. Szerint GGRasia, az Ügyvezető igazgató az SJM Holdings Ltd, Ambrose Szóval Shu Fai, beszélt a média hétfőn kijelentette, hogy a változások Atm-ek közel kaszinók várhatóan minimális hatással van a kaszinó bevételeit feltárása főiskolai hallgató szerencsejáték motiváció.
A megjegyzések, hogy a média, Mr Szóval kijelentette, hogy ő az, gondolom, a változás minimális hatását, ha a változások hatása, akkor képes lesz arra, hogy ha a BANKAUTOMATA biztonsági funkciók hatással van a tömeg, piac, vagy VIP szegmensben. Az új biztonsági funkciókat, hogy ki vagy, hogy az úgynevezett 'tudom, hogy az ügyfél vagy a KYC technológia fedezze fel slot kanyonban utah-ban. A változások lesz telepítve keresztül egy program fut szakaszokban.Úr. Szóval megkérdezték, hogy mikor a kaszinók által üzemeltetett SJM Gazdaságok látni Atm korszerűsített, de ő kijelentette, hogy ő nem tudja, de a cég lenne a következő irányelvek által megkövetelt a Monetáris Hatóság Makaó az ügyben.Úr szerint Tehát úgy érzi, hogy azok, akik több UnionPay kártyák hatással lehet, de a tapasztalatok alapján a cég azt mutatja, hogy az utazások, aki fogadok, hogy a kaszinók nem több kártya birtokosai explosino no deposit kaszinó bónusz kódok.
A változások az ATM gépek, Macau gyere ugyanabban az időben, mint a tisztviselők az ország változtatásokat javasol, hogy a pénzmosás elleni jogszabályok, amely segít erősíteni a jelenlegi szabályozás..

Ezzel a termékkel is vásárolnak