Twin River Kaszinó Kereskedő Iskola

Sands China Ltd újonnan kinevezett elnök, valamint az üzemeltetésért felelős Wilfred Wong kezdett az idő alatt, tegnap egy jelentős mérföldkő a Párizsi Makaó resort twin river kaszinó kereskedő iskola.
A lámpás, s kupola szerkezet került tetején a legmagasabb pontja a casino resort egy szimbolikus jelölés az esemény spártai póker regisztrációs bónusz. A helyi források, Wong nyilatkozott arról, hogy a szerkezet jelentősége az ünnepségen ő elnökölt, "A Párizsi Makaó, különösen az Eiffel-Torony, az biztos, hogy egy mérföldkő jelenléte a Cotai Csík, valamint egy-egy ikonikus kívül a város fölé." Ő is megragadta az alkalmat, hogy tájékoztassam azok jelen a megnyitón, hogy megkezdi a munkát a cég November 1-én.

Beszédében kiemelte, az egyediségét az integráció, a cég üdülőhelyek, valamint az Európai stílusú felveti a kérdést, "Hol máshol, de itt is van az ebéd mellett a szerenádot ad gondoliers közlekednek a festői csatorna a Velencei, majd vacsorázni egy eredeti francia bisztró, mielőtt élvezi lélegzetelállító kilátást Cotai Strip-re az Eiffel-Torony?" Egyszer a ceremónia-mester bejelentette, Homok a Kínai művészi látomás újra Európa néhány híres ikonikus struktúrák, valamint olyan helyeken, Macau, a szertartás tükrözte összeolvadása a két kultúra spártai poker promó kódra regisztrálj. Keletről a tipikus dél-Kínai Lion Tánc, kiemelve a Nyugat-Európai kultúra volt a tisztán francia kabaré tánc, a Kánkán spártai poker promó kódra ma. A szertartás is szerepel egy divatbemutatón, ahol a csapat tagja egyenruhát, célja, összhangban a téma egy mix a francia, a Kínai kultúrában, mely a tömeg spártai poker regisztráció bónusz kód.
Sands China Ltd negyedik ingatlan Cotai Szalag Resorts Makaó, A Párizsi Macau várhatóan nyitva 2016-ban, illetve a szolgáltatás mintegy 3000 szobák, valamint lakosztályok, kereskedelmi bevásárlóközpont, a játék tér, fél-léptékű mása az Eiffel-Torony, az EGEREK tér, szórakozás, spa and egészségklub, sokszínű étkezési lehetőséget kínál, két megfigyelő fedélzeten, valamint egy medence fedélzeten, beleértve a funkció célja, hogy üzleti, szabadidős vagy családi utazók, témájú vízi vidámpark – Aquaworld. A teljes költség a projekt becsült US$2,7 milliárd, valamint a kitöltött 800 vámmentes üzletekben 12,000 szobák, valamint lakosztályok szolgálja, hogy növelje a Cotai terület Sands Kína látogató kapacitás. Sokkal több, mint csak a fő látványosság, beleértve a replika, az Eiffel-Torony, Wong kifejtette, hogy a Párizsi is jellemző, hogy sok műsorok, rendezvények, beleértve egy zenés fényjáték a világító torony, amely kerül sor naponta..

Ezzel a termékkel is vásárolnak