Mit Jelent Az

Intertain megjelent a Q4/FY15 számok csütörtökön, amely azt mutatta, erős bevétel növekedés át a különböző online szerencsejáték márkák mit jelent az.
Azonban költségek beszerzésével kapcsolatos spree hozta azokat a márkákat a Intertain ez hajtás eredményeként a nettó veszteség tízszeresére emelkedik, hogy a C$134.4 m a negyedévben, a $227m évre hogy tartsa a pókerben. Ha valamit arról, hogy ez a bejelentés tűnik ismerősnek, valószínűleg köze van Intertain kapcsolatok a többi Kanadai online szerencsejáték cég Amaya Gaming Group mit jelent az. A legújabb szerencsejáték hírek a Calvin Ayre hogy biztosítsák a tét a blackjack.

A helyükre, aktuális Pala Interaktív VEZÉRIGAZGATÓ korábbi Bwin-en.fél társ-VEZÉRIGAZGATÓJA, Jim Ryan már kijelölt egy független igazgató, míg a jelenlegi Intertain igazgatósági tag David Danziger kinevezett elnöke mit jelent az. Intertain hamarosan-hogy-lesz-ex-VEZÉRIGAZGATÓJA, John Fitzgerald Kennedy azt állította, az eredmény "megmutatta a minőség, mind teljesítményét, Intertain üzleti szegmensek", míg hangsúlyozva, hogy "az ügyfélkör stabil, növekvő." Intertain azt mondta, a jelentés volt győződve róla a testület, hogy a cég részvényeinek ára van "rosszul azzal az alapvető üzleti eredmény", s ezért a testület alakult egy speciális bizottságot, hogy fontolja meg, különböző módon szállítja a részvényesi értéket hogy feküdt egy számot craps.

A Jackpotjoy, majd Mandalay online bingo márkák jelentett Q4 bevétel 20% - a $90.7 m, de legfeljebb 7% - a $11.7 m-kal, míg a Vera&John online kaszinó javult 45% $22.7 m norwegian cruise line kaszinó a tengeren telefonszám. Főnök között ezeket a lehetőségeket figyelembe véve a "sok szándéknyilatkozatot, megszerzése vagy az anyag részei üzleti" hogy Intertain testület azt állítja, hogy kapott norwegian cruise line kaszinó kor. Részvények a Kanadai online szerencsejáték cég Intertain Csoport ugrott egy-ötödik csütörtökön, miután a cég azt állította, hogy eljátszottam a "sok" vételi ajánlatok norwegian cruise line kaszinó a tengeren kínál.

Ezzel a termékkel is vásárolnak