Bónusz Sans Depot Kaszinó En Ligne

Olyan események fejezd be, új játékosok koronás nyertesek listájára arany karkötő birtokosai!Az elmúlt pár nap, egy pár nyertesek neve, vezető megvalósítása felé a GGPoker WSOP Online Sorozat bónusz sans depot kaszinó en ligne. Augusztus elején, a GGMasters WSOP Kiadás került sor részeként a sorozat bónusz premier depot winamax a szabályozott póker.
Ez a verseny láttam 4,461 bejegyzések nyerte Gediminas "NeverGambol" Uselis étterem a kaszinó madrid. Ajánlott fel $991,008 a nyeremény, miután látta 3,552 a teljes bejegyzést étterem kaszinó bilbao. Hatalmas sikert aratott a Játékosok Körében A GGPoker WSOP Online Sorozat hatalmas siker volt, a sok esemény felülmúlja a garancia kínai étterem casino-colon-madrid.

Norvégiából, Leite képes volt legyőzni Emanuele "BudSpencer" Monari, hogy megnyerje az első WSOP karkötőt, több mint $130,000! Event #76 s #78 Ez az esemény volt NEGYVEN STACK No Limit holdem versenyen, ahol egy 400 dolláros buy-in étterem bélszín nem kaszinó estoril. Az nyer, Uselis szerzett $227,186! Tovább a Rendezvény #78, ez a verseny egy Turbo 8-Adta lehetőség 1000 $ - os buy-in a legjobb kifizetési atlantic city kaszinó.

A verseny hét órát, hogy teljes volt a mező, a 1,910. A végén volt Adnan "Bolazar" Hacialioglu, aki kiérdemelte az arany karkötőt, $259,842 a nyeremény.

Ezzel a termékkel is vásárolnak