Ismert A Poker Face Keresztrejtvény Nyom

A befektetők erősen reagált a hírekre. Macquarie Értékpapírok játék elemző Chad Beynon azt mondta, hogy a legvalószínűbb, hogy vizsgálja felül az érték adott, hogy a projekt az elemzés a Csúcsra ismert a poker face keresztrejtvény nyom. Október végén, Pinnacle mondta, hogy ez közel volt, hogy eladja a 19 hektáros oldalon az Atlantic City-Sétányon, ahol a cég azt tervezte, hogy építsenek egy 2 milliárd dolláros hotel-casino előtt a gazdaság összeomlott.

Pinnacle Entertainment 114 millió dolláros beruházás egy kaszinó fejlesztési Vietnamban veszélybe kerül, miután nyilvánosságra hozták, hogy a fejlesztő cég a felelős a projekt az alapértelmezett. "Arra számítunk, hírek körül az áramlás ez a projekt, hogy rosszabb lesz, mielőtt jobb lesz," Santarelli mondta a befektetők 11 slot m lok vasúti. " Mert az az alapértelmezett, Vietnami bankok támogatását $175 millió hitel vádirat építeni a vállalkozás felfüggesztették támogatást, amíg egy új megállapodást a kormány ütött 11 slot keményfa kés blokk. Az építkezés jelenleg is folyamatban van, de lehet, hogy megállt, amíg a finanszírozási probléma megoldódott. Nem hiszem, hogy a problémák Vietnamban ártana a cég U.
Pinnacle befektetési Vietnamban tűnt ki a karaktert egy időben a cég, amely beépített magát, mint egy regionális kaszinó üzemeltető, két tulajdonságok St 11 slot fa kés blokk. A Las Vegas-alapú regionális kaszinó üzemeltető nyilvánosságra a kérdés, hogy a cég negyedéves eredmény bejelentés pénteken a Securities and Exchange commission 11.5 vs 14 grammos póker zseton. "Míg a teljes elvesztése vagy írja le a beruházás lenne egy negatív esemény, ami a legfontosabb, hogy rámutatni, hogy a teljes veszteség lenne, csak egy kisebb húzza az év végi 2013 ár célpont," Greff mondta a befektetők..

Ezzel a termékkel is vásárolnak