Texas Holdem Poker Download Android

A Las Vegas-i székhelyű vállalat, azt mondta hétfőn, hogy a teljes bevétel nőtt $97.7 millió, a negyedév vége Dec texas holdem poker download android.

Affinitás Szerencsejáték szemben egy esetleges szavazáson át a vállalat irányítását a két legnagyobb részvényes, amelyek benyújtott önálló javaslatokat változik a smink az igazgatóság texas holdem poker download apk. "Töltöttük nagy erőfeszítés idén végrehajtó átmeneti tervet, amely tartalmazza a belépés egy új szerencsejáték-piacon, eladja a non-core műveleteket, refinanszírozási a hosszú távú adósság a legfontosabb, hogy folyamatosan javul a tulajdonságok, valamint a működési eredmények, a" Affinitás vezérigazgató David Ross azt mondta egy nyilatkozatában. menj. Net jövedelem a negyedévben volt csak $522,000, szemben a $4.24 millió ugyanabban a negyedévben egy évvel ezelőtt király.

Amellett, hogy az eszköz csere Arany, amelyben Affinitás adta fel a Nevada nyerőgép útvonal művelet üzleti, a vállalat eladta több kaszinók Észak-Nevadai ász 2 3 4 póker. Illinois-alapú magántőke-befektetési vállalkozás Z Capital Partners, amely szabályozza 30.5% - a Affinitás, az a szándéka, hogy jelöljenek ki a három jelöltet a választásokon, hogy a vállalat öt fős testület el tudsz menni a kaszinóba.

Minden 2012, Affinitás azt mondta, nettó bevétel nőtt 6.5% - os dollár 403.2 millió a monaco. 31 képest $93.4 millió ugyanabban a negyedévben egy évvel ezelőtt el tudsz menni egy kaszinóban 18 indianában.

Ezzel a termékkel is vásárolnak