Kaszinó Rama Jégkocka Elmarad

A főnök Cirsa Szerencsejáték Vállalat bejelentette, hogy a cég nem vesz rész a következő BCN Világ komplex közelében Barcelona, mint ő hiszi, hogy a hatalmas fejlesztési észak-keleti Spanyolország nem kapnak elegendő a látogatók, hogy nyereséges legyen kaszinó rama jégkocka elmarad.
Egyik jelentése szerint G3Newswire, Joaquim Agut, vezérigazgató a Terrassa-alapú Cirsa Szerencsejáték Vállalat, készült a kinyilatkoztatás, a múlt heti 15 éves Jornadas Gresol üzleti konferencia a La Pineda, miközben kijelenti, hogy a Katalán projekt tetszene egy elérhetetlen 80,000 100.000 napi felhasználók annak érdekében, hogy érdemes kaszinó rama a barrie. "Egy dolog, hogy kell egy másik dolog, hogy lehet pénzt" - mondta Agut.Építése a 2,5 milliárd dollárt BCN Világ, amely nemrég megváltoztatta a nevét, hogy a nyugodtabb Turisztikai, Szabadidős Komplexum, a tervek szerint indul a tavaszi de Agut kijelentette, hogy Cirsa Szerencsejáték Vállalat lehet, nem engedheti meg magának azt a luxust,' vesz részt ontario.
G3Newsire arról számolt be, hogy Katalónia jelenleg házigazdák négy kaszinók, miközben akár még két vannak beállítva, hogy tartalmazza az új fejlesztési mintegy 60 kilométerre délre Barcelona kaszinó rama hr-es telefonszámot. Melco Korona Szórakozás Korlátozott állítólag versenyben Hard Rock International egy ilyen licenc, míg a második az, hogy áhított helyi cég Grupo Peralada partnerségben Maláj óriás Genting Csoport. kaszinó rama jégkocka jegyek.

Ezzel a termékkel is vásárolnak