Hogy A Pénzmosás Megelőzése érdekében A Kaszinó

Arizonában, a polgármesterek nyolc városok írt egy nyílt levelet támogató javaslata alapján az állam kormányzója, hogy a kézműves, egy új üzletet a helyi Indián törzsek, valamint korlátozza a nyitó minden új kaszinók a Phoenix területén.

Egyik jelentése szerint a Phoenix business Journal Üzleti napilap, a Republikánus kormányzó Doug Ducey partneri több Arizona törzsek nyomni az új tömöríti korlátozása kaszinók a közvetlen közelében a nyugat-állam legnagyobb városa, cserébe foglalkozik, amely lehetővé tenné, hogy több, a szerencsejáték, a meglévő helyszínek. "Mi írjuk kifejezni elismerésünket támogatás, valamint a vezetői abban, hogy sok Arizona törzsi közösségek együtt tárgyalni fontos, szükséges változások Arizona játék kompakt," olvasd el a levelet aláírta a polgármester a Phoenix-terület közösségek Gilbert, Mesa, Scottsdale, Tempe, Chandler, az Apache Junction, Fountain Hills, valamint Litchfield Park. "Mint a polgármester, szeretnénk reemphasize a támogatás iránti dolgozik a hatással Őslakos közösségek találni méltányos kompakt megállapodás, amely végső soron az eredmények további szerencsejáték, kaszinók, hogy épített a Phoenix-i metropolitan area." Az újság arról számolt be, hogy Ducey mozgás jön az állam belekeveredett a hosszú ideig futó jogi vita a Tohono O'Odham Nemzet-e a törzs lehetővé kell tenni, hogy működik Osztály III játékok a Sivatagban Gyémánt West Valley Casino Resort a Phoenix külvárosában Glendale hogy a pénzmosás megelőzése érdekében a kaszinó. "Mint tudod, November 21-én az Arizona állam nyolc törzs alá kompakt módosításokat, amelyben azok a törzsek kifejezetten megállapodtak, hogy nem nyitott további kaszinók a Phoenix-i metropolitan area," olvasd el a levelet a polgármesterek Jim Lane, John Insalaco, Mark Mitchell, Linda Kavanagh, John Giles, Jay Tibshraeny, Jennifer Daniels Thomas Schoaf. "Támogatjuk, hogy ezt az erőfeszítést; azonban express a mi dolgunk, mint a hiánya megállapodás által a törzsi szervezet fél a per, amely a módosítás, hogy a kompakt az volt a célja, hogy segítse a megegyezést." A Tohono O'Odham Nemzet kaszinó ül északra a 72,000-ülés University Of Phoenix Stadionban, amely adott otthont a rangos Super Bowl-t, 2008-ban pedig 2015-ben nyitotta meg kapuit egy évvel ezelőtt leküzdése után több jogi, politikai, szabályozási akadályok, de nem volt megengedett, hogy az ajánlat Osztály III játékok, mint a véletlenszerűen generált szám slot, mert az Arizona Tanszék Játék nem biztosította a megfelelő engedélyeket.

"Továbbá azt jelentette, hogy egy település, hogy az állam jogi kihívásokat rejteget a Glendale-i kaszinó ajánlottak," olvasd el a December 20 levél hogyan kell megakadályozni az illegális szerencsejáték. "Úgy érezzük, hogy ez egy ésszerű ajánlatot nagyra értékelném a folyamatos erőfeszítést, hogy a felek együtt végső elfogadja a javaslatot hogyan előzzük meg a szerencsejáték visszaesés. Készen állunk, hogy segítsünk önnek, ahogy mi is.
Köszönjük a folyamatos munka, rövid idő alatt, hogy ez a fontos kérdés, hogy a polgárok az állam." hogyan előzzük meg a szerencsejáték problémák.

Ezzel a termékkel is vásárolnak