Mikor Osztott ász A Blackjack

Miután megkapta a második, egyben utolsó teljes skála kaszinó engedély Philadelphia a Pennsylvania Szerencsejáték-Ellenőrző Testület November 18-án, 2014-ben, a Philadelphia Tervezési Bizottság ma elfogadta a javasolt mester projekt terv a létesítmény ismert, mint Élni!Hotel & Casino Philadelphia.
A Tervezési Bizottság jóváhagyta az $500 milliós projekt, azzal a fenntartással, hogy a jövőben a Városi Tanács intézkedéseket is módosítani bizonyos elemei, beleértve a területi, hogy a Tanácsnak meg kell lazítani, hogy illeszkedjen a projekt a "különleges rendeltetésű szórakozás" zóna. A javasolt kaszinó lenne által épített Stadion Kaszinó L. C., amely a partnerség között Cordish Mert.a Baltimore-i, valamint Greenwood Racing Inc., pedig lenne található Philadelphia stadium kerületi 900 Packer Ave mikor osztott ász a blackjack. További jóváhagyás szükséges, a Pennsylvania Legfelsőbb Bíróság felülvizsgálja kihívások a rivális fejlesztők, akik azt állítják, hogy Greenwood Racing érdekeit Parx Kaszinó kellett volna kizárt Stadion attól, hogy engedély jóváhagyása ha split 8 a blackjack. Ha teljes mértékben jóváhagyott, valamint a projekt fog beteljesülni, Élni!lett a második kaszinó, a város után SugarHouse Kaszinó, amely megnyitotta a folyó 2010-ben például a kaszinó a fülöp-szigeteken. A tervek felhívás egy 100.000 négyzetméter.ft.kaszinó 2000 pénznyerő automata, valamint több mint 125 asztali játékok, kávézó, szórakozóhely valamint egy 19 történet boutique hotel and 7 történet parkolás garázs, parkosított tetőterasz például egy mondat a slot. Az egész létesítmény volna arról, 2,000,000 négyzetméter hasznos tér pedig azonnal a közeli a Philadelphia Sport Komplexum, amely felhívja a több mint 8 millió látogató évente, hogy a területen. "Ezúton köszönöm, hogy a Tervezési Bizottság a figyelmes vizsgálata a Projekt-terv" - mondta Joe Weinberg, Ügyvezető Partner, A Cordish Vállalatok például az illegális szerencsejáték a fülöp-szigeteken.
"A kiemelkedő helyen, innovatív, világszínvonalú építészet, belsőépítészet, izgalmas resort, étkezési, szórakozási helyek, a vendégek a világ minden tájáról tapasztalat, az ország első átfogó játék, resort, a szórakozás, a sport felé a Philadelphiai Stadion közelében Található.".

Ezzel a termékkel is vásárolnak