Témák A Szerencsejáték

Figyelem pranksters: Ír fogadási ruhát a Paddy Power akarja hallani a legjobb figyelemfelkeltő ötletek.

A fegyelmezetlen Paddsters állítólag kíván igénybe venni a különböző ügynökségek benyújtására ötletek kampányok, valamint mutatványokat a következő évben a sport naptár, amelynek végén, jövő nyári LABDARÚGÓ-világbajnokság Brazíliában témák a szerencsejáték. (Még valaki várja, egy óriás, A Megváltó Krisztus szobor, a zöld nadrág, hogy megjelenek egy domb tetején, kilátással Rio?) A céget is keres, szokatlan módon, hogy létrehoz főcím a bingo and casino függőlegesek a végzettel.

PR Héten azt javasolta a Paddy Power nem feltétlenül keres árok jelenlegi kreatív partnerek Taylor Hering Frank PR, csupán azt akarták terjeszteni a naptárban a dühös gondolkodók annak biztosítása érdekében, hogy továbbra is a legmodernebb mániákus marketing elméleti valószínűsége. Ken Robertson, Paddy fejére a bajt – igen, ez a valós címet – mondta a leendő partnereknek meg kell érteni, hogy "a bár már magasan állapítja meg." Vagy alacsony, attól függően, hogy a személyes benyomásom, óriási szerencse, nadrág, nyilvánosan slagging le alulteljesítenek a focisták, valamint ünnepli Margaret Thatcher kapjam meg ezt a halandó testet. Még Paddy Ausztrál leányvállalata Sportsbet van a móka a közelmúltban a festő egy hatalmas tisztelgés a fajok közti szodómia a mező mentén a megközelítés, hogy a Melbourne-i Repülőtér győztes craps. További aláhúzás a munka típusa, ami lázba hoz Robertson, fontolja meg, hogy Paddy utóbbi érdekében, hogy készpénzt a fogadási bonanza, ami körülveszi a közeljövőben várható az utód, Vilmos Herceg Kate Middleton, Paddy öltözve négy túlméretezett pasik a pelenkák, hatalmas biztonsági csapok, ciki koronát, s valóban ijesztő kézzel készített szilícium maszkot – mindegyik más-más színű volt a haja, amelyekre lehet fogadni – majd elküldte őket, ahogy itt a Londoni földalatti hálózat, ijeszteni hét zsák szart az ingázók elméleti valószínűsége.
A " mi " lehet, hogy nem tetszik, de a mutatványokat úgy tűnik, hogy működik, mint Paddy azt állítja, hogy kezelése £10 km-t, naponta, minden módon a királyi születési tétek, a sprog születési súly, vagy a név vagy a név vagy az első randi (bár várnia kell egy ideig, hogy összegyűjti az, hogy az egyik) győztes blackjack. A legújabb szerencsejáték hírek a Calvin Ayre játékgépek a hard rock hollywood.

Ezzel a termékkel is vásárolnak