Bravo Póker Hard Rock Tampa

A Massachusetts Kaszinó Bizottság (CCC) táblára helyezett Császári Pacific International (IPI) szerencsejáték-az engedély határozatlan felfüggesztés bravo póker hard rock tampa. IPI kell fizetnie $6.6 m hat hónapon belül, a $15.5 m éves kaszinó kizárólagos engedélyezési díjak, illetve $3.1 m éves kaszinó szabályozó díjak, a jelentések, a Szaipan Tribune bravo póker alkalmazás fekete képernyő. IPI tanácsot Tiberius Mocanu azt mondta, hogy a cég továbbra is felül kell vizsgálniuk a parancsot bravo póker hard rock hollywood.
A döntés előtt, mind IPI pedig CCC ügyvezető igazgató Andrew Yeom minden benyújtott, a saját érdekében, hogy az igazgatóság, a IPI változat, amely egy, a különböző fizetési rendszer, valamint egy hosszabb felfüggesztési időszak, amíg fizetett. Azonban a végső sorrend követeli a cég fizet díjat, mind az öt esetben ellene bátran alapértelmezett hogy minél több támogatást képesség slot. Az öt panaszok ellen IPI tartalmazza ennek hiányában fizetni az éves szabályozási díjat október 1-jén 2020-ig, illetve éves kaszinó engedély díja által augusztus 12, tartása egy CCC érdekében, hogy rendezze kötelezettségek szállítók, amennyiben nem tesz eleget a minimális tőkekövetelmények a megrendelés, illetve hiánya $40-hozzájárulás a közösség javára alap 2018-ban pedig 2019 által előírt, a kaszinó engedély megállapodás. CCC fórumon szék Edward C mikor viejas casino megnyitása.
DeLeon Guerrero kijelentette, IPI kell fizetnie $100,000 az első esetben a $1,5 m, a második $1,5 m, a harmadik 2 millió dollárt a negyedik, illetve $1,5 m az ötödik esetében, a teljes elérése $6.6 m."Mi felfüggesztéséről, az engedély határozatlan időre, amíg IPI megfelel-e azokat a parancsokat," mondta Guerrero. "Szóval CCC a büntető IPI $6.6 m a megsértése megjegyezte, az öt végrehajtási intézkedések, valamint meg kell fizetni, hogy ez ne haladja meg a hat hónapot." A sorrendet valószínűleg hatályba Május 10 mikor waitrose karácsonyi szállítási slot elérhető. Ha IPI elmulasztja, a kifizetések, a CCC valószínűleg kérjen engedélyek visszavonása, bár az üzemeltető nem vitatja a panasz ellene..

Ezzel a termékkel is vásárolnak