Kaszinó Utazások A Raleigh Nc

Randal Flowers már megszűnt Michael Benvenuti hogy a legmagasabb kitüntetést, a 2010-es wpt Festa al Lago a Bellagio-ban Las Vegas-ban kaszinó utazások a raleigh nc.

Virágok, ki lett a WPT legfiatalabb győztes 2009-ben azáltal, hogy a spanyol Bajnokság a zsenge korban 20, most (22) a WPT legfiatalabb kétszeres győztes kaszinó utazások a pittsburgh-atlantic city. Virágot visz haza egy jó $831K a bajok, míg a második helyezett Benvenuti teszi egy csekély $564K kaszinó utazások a wilmington nc.

A fennmaradó döntő asztal könyvelt el a következőképpen: Noah Schwartz ($345K), Jason Koon ($225K), Andy Frankenberger ($161K), valamint a Skip Wilson ($113K) poker játékok ingyen barátokkal. Annette Obrestad, ki volt a chip leader felé kedd játszani, volt is ez a nap első áldozata, befejező 13 játékok. összességében hagyni még mindig üldözi, hogy a megfoghatatlan első nagy élő nyerni az Amerikai gyep ingyenes póker gép.

Még mindig jobb volt, mint azok a bikinit viselő póker kislány vágyakozók, szóval, hát.. póker játékok ingyenes offline. a legújabb szerencsejáték hírek a Calvin Ayre poker játékok ingyen online.

Ezzel a termékkel is vásárolnak