Tro Choi Kaszinó Mien Phi

A legújabb szerencsejáték hírek a Calvin Ayre tro choi kaszinó mien phi. A rendezvény magában foglalja konferencia -, bemutató-zóna, majd egyesül a vezető partnerek, valamint online kaszinók üzemeltetőinek trois jelölések chez kaszinó engedély franciaország. Június 21, Svájc lesz a házigazdája az első Zürich iGaming Affiliate Konferencia – egy új eseményt az affiliate marketing a szerencsejáték szféra által a Mosoly-Expo cég tro choi rulett mien phi.
Miért Svájc?Mosoly-Expo gyűjti az online kaszinók szakértők Svájcban követően a szerencsejáték-ipar fejlődése miatt az új LGA törvény a kaszinók rendelet lépett hatályba január 1-jén kaszinó chip például keresztrejtvény. Meghívott Svájci szárazföldi szereplők, szabályozók, jogi cégek, partnerek, szerencsejáték tanácsadók, valamint a marketingesek fog kitérni a további Svájci szerencsejáték bővítés.
A bevezetés az új szabályozás lehetővé teszi, Svájci szárazföldi kaszinók kiterjeszteni a meglévő engedélyeket, a Szövetségi Tanács, hogy fedezze az online szerencsejáték kaszinó chinatown jakuza. A hangszórók között ott lesz: Eltekintve attól, hogy az esemény funkció hat kerekasztal-beszélgetés: Demo zóna networking esemény lesz egy különleges hely a demo zóna, ahol a vállalatok képviselő, a szerencsejáték-ipar bemutatja a projektek, ötletek mint egy sárkány.

Ezzel a termékkel is vásárolnak