Hogyan Mondd Meg

Maradona, jelölés magát, mint a "jelölt" a FIFA elnökség, nehézséget okozhat, hogy biztosítsa támogatás öt FIFA-tagok, mert a fel -, valamint a mező viták, mint például szuszpenziós vizsgálat pozitív a kokain járó adó hiány, Olaszországban, amikor ő még játszani Nápoly; hogy kitiltották 1994-es vb-dopping öt típusú stimulánsok, valamint a robbantás egy légpuska, majd pofon újságírók hogyan mondd meg.

Májusban, Maradona támadta meg a korábbi FIFA biztos Sepp Blatter, amikor megjelent egy op-ed A Telegraph ha egy slot machine hit. Felhívom Blatter 'az ember a jég, mert nincs ihlet, s a szenvedély, ami a szívében a foci hogyan mondd meg. Blatter riválisa során Előfordulhat, hogy választási Herceg Ali bin Husszein Jordán tudott állni újra, csakúgy, mint a többi ellenfél, Michael van Praag a Holland korábbi Portugália nagy Luis Figo ha egy slot machine készen áll arra. "A Sepp Blatter, a Fifa vált szégyen, majd egy fájdalmas, megalázó nekünk, akik a futballhoz mélyen," Maradona írta hogy megütötte a főnyereményt.

A FIFA következő választáson van beállítva, hogy decemberben kerül sor, de a hivatalos dátum várhatóan bejelentette, hogy július 20-án hogyan mondd meg. "Van egy diktátor, egy életre ha egy slot machine készen áll arra. A legújabb szerencsejáték hírek a Calvin Ayre hogy kifizesse.

A korábbi Argentin focista Diego Maradona megerősítette szándékát, hogy fut a FIFA elnökség a hosszú idejű újságíró barátja hogyan mondd meg.

Ezzel a termékkel is vásárolnak