Stressz

Amerikai kaszinó hatalmas Caesars Entertainment Corporation bejelentette, hogy a megállapodás aláírását, hogy látni fogja eladni a Harrah ' s Las Vegas helyszín helyi ingatlan iroda VICI Tulajdonságok Beépített dollárért 1.14 milliárd előtt azonnal lízing a helyszín vissza legalább a következő 15 évben stressz.

A Caesars Entertainment Corporation megállapította, hogy az alku része, látni fogja, hogy megszerezzék egy szomszédos 18.4 hold földje a VICI Tulajdonságok Beépített alkalmazásában egy új létrehozása a 300 000 sq ft convention center, amely be van állítva, hogy a szolgáltatás az ország legnagyobb oszlop-ingyenes bálterem szorongás szerencsejáték. A Las Vegas-alapú kaszinó üzemeltető kifejtette, hogy a Harrah ' s Las Vegas eladó várható, hogy közel a vége előtt az évben is tartalmaz rendelkezést, hogy lásd, VICI Tulajdonságok Beépített venni az elkészült új kongresszusi központ előtt hasonlóképpen lízing vissza a Caesars Entertainment Corporation erőt. Mark Frissora, Elnök-vezérigazgató a Caesars Entertainment Corporation megállapította, hogy a megállapodás a VICI Tulajdonságok Beépített bizonyítja a cég iránti elkötelezettségét folytat növekedési lehetőségeket, miközben mérleg fegyelem'.Ő egyébként kijelentette, hogy a bevételt a helyzet van, hogy szolgálja, mint az elsődleges forrást a korábban bejelentette, üzlet, vásárlás Indiana kaszinó üzemeltető Kentaur Gazdaságok a kezdő póker kezek.

"Arra számítunk, az eladó pedig a bérleti-vissza a Harrah' s Las Vegas lehetővé teszi számunkra, hogy megszerezzék Kentaur [Gazdaságok] fejleszteni a convention center, anélkül, hogy egyre nagyobb a tőkeáttétel," olvastam egy nyilatkozatát, Frissora stressz-szint póker watch dogs. "Az értékesítés pedig a bérleti-vissza tranzakció az első posztemergens tranzakció VICI [Tulajdonságok Beépített], továbbá fenntartja Harrah' s Las Vegas kapcsolatok a hálózat, ami értéket teremt, valamint előnyt biztosítanak a vendégek számára." Frissora továbbá kijelentette, hogy a következő kongresszusi központ várhatóan lesz egy vezető úti találkozókon a Las Vegas Strip' meg fog szolgálni, mint a 'másik fontos cél kellős közepén a center-Szalag kibocsátásunkat kaszinó közelében grand rapids.

Hogy elkerüljék a kétségek, Caesars Entertainment Corporation kifejezetten részletes post-dolog, hogy továbbra is működik a "játékok", hotel műveletek, valamint minden egyéb, kényelmi,' belső Harrah ' s Las Vegas az ingatlan fennmaradó részét a hálózat legalább 15 év cserébe éves bérleti díja $87.4 millió michigan. Ezt követően a casino óriás lesz a lehetőség, hogy továbbra is a lízing a létesítmény egy 20 éven keresztül négy-öt év fájlokat. kaszinó közelében gránit falls.

Ezzel a termékkel is vásárolnak